دوشنبه , شهریور ۲ ۱۴۰۵

امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه بانک رفاه کارگران، استانداری کرمانشاه و شرکت پتروشیمی بیستونبا حضور رییس جمهور

با حضور دکتر پزشکیان رئیس جمهور، تفاهم‌نامه سه‌جانبه بانک رفاه کارگران، استانداری کرمانشاه و شرکت پتروشیمی بیستون امضا شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این تفاهم‌نامه طی مراسمی که به همین منظور در حاشیه نشست رئیس‌جمهور با فعالان اقتصادی استان کرمانشاه در محل استانداری برگزار شد، به امضای دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران، دکتر حبیبی استاندار کرمانشاه و مهندس براندیشه رئیس هیئت مدیره این شرکت رسید.

بانک رفاه کارگران از طریق این تفاهم‌نامه نسبت به تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای شرکت پتروشیمی بیستون اقدام و در شکوفایی ظرفیت‌های اقتصادی استان کرمانشاه مشارکت فعال خواهد داشت.

همچنین مدیرعامل بانک رفاه کارگران در جلسه‌ای با همکاران خود در این استان بر تقویت توان مالی فعالان اقتصادی و رونق سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت‌های بخش‌های مختلف اقتصادی استان تاکید کرد.

تفاهم‌نامه سه‌جانبه بانک رفاه کارگران، استانداری کرمانشاه و شرکت پتروشیمی بیستون

همچنین ببینید

رونمایی بانک کارآفرین از محصولات نوین حوزه سلامت همزمان با روز پزشک و داروساز

بانک کارآفرین به عنوان بانکی خوشنام و مورد اعتماد مشتریان شبکه بانکی، با هدف حمایت از نظام سلامت و ارتقای کیفیت ارائه خدمات به جامعه پزشکی، همزمان با گرامیداشت روز پزشک و داروساز، از سبد محصولات نوین و اختصاصی خود در حوزه سلامت و درمان رونمایی خواهد کرد.