شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

امسال ۱۰۴ هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا معامله شد

تالار صادراتی بورس کالای ایران از ابتدای سال تا کنون میزبان معامله ۱۰۴ هزار و ۲۵۷ تن محصول به ارزش ۲ هزار و ۳۹۴ میلیارد تومان بود.

به گزارش فراسو، به این ترتیب از ابتدای امسال تا هفته منتهی به ۱۵ فروردین ماه، ۱۰۴ هزار و ۲۵۷ تن محصول شامل قیر و آهن اسفنجی در تالار صادراتی معامله شد.

از ابتدای سال تا هفته منتهی به ۱۵ فروردین ماه ۷۴ هزار و ۲۵۷ تن قیر به ارزش ۲ هزار و ۳۹۴ میلیارد تومان داد و ستد شد که بیشترین حجم و ارزش معاملات را به خود اختصاص داد.

همچنین ۳۰ هزار تن آهن اسفنجی بریکت به ارزش ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار در تالار صادراتی کیش داد و ستد شد./کالاخبر

همچنین ببینید

تامین سرمایه تمدن؛ سکاندار ورود «آکو» به بورس تهران

عرضه اولیه سهام شرکت آکوباتری ایرانیان با نماد «آکو» در بازار دوم بورس تهران، با راهبری کامل تامین سرمایه تمدن و استقبال گسترده سرمایه‌گذاران برگزار شد و سهام این شرکت در سقف محدوده قیمتی اعلام‌شده کشف قیمت شد.