شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

اعلام زمان واریز حقوق فروردین بازنشستگان / جدول زمان بندی واریز حقوق

با رسیدن به نیمه فروردین  ۱۴۰۴ بحث زمان واریز حقوق بازنشستگان در سال جدید در میان بازنشستگان و بستگان آنها مطرح شده است.

به گزارش فراسو،‌ بر اساس اطلاعات رسمی، حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری در فروردین‌ماه طبق روال همیشگی پرداخت خواهد شد.

با رسیدن به نیمه فروردین ۱۴۰۴ بحث زمان واریز حقوق بازنشستگان در سال جدید در میان بازنشستگان و بستگان آنها مطرح شده است. بر اساس اطلاعات رسمی، حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری در فروردین‌ماه طبق روال همیشگی پرداخت خواهد شد.

زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴

اقتصادآنلاین نوشت: حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از ۲۰ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ به حساب‌ها واریز می‌شود. این پرداخت‌ها طبق حروف الفبا و به‌صورت مرحله‌ای انجام می‌شود. سازمان تأمین اجتماعی هنوز جدول رسمی بر اساس حروف را اعلام نکرده، اما طبق تجربه‌ی سال‌های گذشته، این روند طی ۱۰ الی ۱۲ روز کاری ادامه خواهد داشت.

زمان واریز حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری در فروردین ۱۴۰۴

حقوق بازنشستگان کشوری طبق روال معمول، در روز پایانی یا ماقبل پایانی ماه پرداخت می‌شود. این در حالی است که بازنشستگان لشکری معمولاً حقوق خود را در آخرین روز ماه یا نخستین روز ماه آتی دریافت می‌کنند.

فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان

تا این لحظه فیش حقوقی هیچ یک از بازنشستگان بارگذاری نشده است. در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان نیز گفته می‌شود که حقوق فروردین‌ماه مشابه حقوق اسفندماه خواهد بود، بنابراین انتظار می‌رود مابه‌التفاوت افزایش حقوق که احتمالاً در سال جدید تصویب می‌شود، در اردیبهشت یا خرداد ۱۴۰۴ به حساب بازنشستگان واریز شود.

جدول زمان بندی واریز حقوق بازنشستگان در فروردین ۱۴۰۴

نوع بازنشسته تاریخ تقریبی واریز توضیحات
تامین اجتماعی ۲۰ تا ۳۱ فروردین پرداخت مرحله‌ای بر اساس حروف نام خانوادگی
بازنشستگان کشوری ۲۹ تا ۳۱ فروردین طبق روال ثابت صندوق بازنشستگی کشوری
بازنشستگان لشکری ۳۰ فروردین تا ۱ اردیبهشت حقوق سربازان نیز به طور همزمان واریز می‌شود

همچنین ببینید

معاون وزیر کار: کارفرمایان سلامت‌محور و فعال در جنگ رمضان تقدیر می شوند

معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار در همایش تخصصی پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر ویژه جامعه کار و تولید  در کارخانه لاستیک بارز کرمان با تاکید بر اینکه پیشگیری از اعتیاد در جامعه کار و تولید، نیازمند اتخاذ رویکرد ائتلافی و حمایت از ورزش کارگری است از تقدیر کارفرمایان سلامت‌محور و فعال در جنگ رمضان خبر داد.