شنبه , مرداد ۳۱ ۱۴۰۵

برنامه‌ریزی برای دستیابی به ۸ میلیون تن حمل بار بین المللی ریلی در سال ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در آیین امضا تفاهم‌نامه سرمایه گذاری ۶۴ همتی در حوزه حمل و نقلی از برنامه ریزی برای دستیابی به هدف ۸میلیون تن حمل بار بین المللی ریلی خبر داد.

به گزارش فراسو به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جبارعلی ذاکری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در آیین سرمایه گذاری ۶۴ هزار میلیارد تومان در صنعت حمل و نقل ریلی کشور اظهار کرد: ما به دنبال برگزاری نشست‌های ماهانه با حضور سرمایه گذاران در حوزه ریلی و دستیابی به انعقاد تفاهمنامه‌ها و توافقنامه‌های سرمایه گذاری بلند مدت در حوزه بار و مسافر هستیم.

وی رویکرد کلان راه آهن کشور را توسعه ترانزیت عنوان کرد و گفت: با تلاش شرکت‌های حمل و نقل ریلی، سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۵ میلیون تن بار بین المللی شامل واردات، صادرات و ترانزیت جابه‌جا شد و امسال برای حمل ۸ میلیون تن هدف‌گذاری شده است.

ذاکری افزود: طبق برنامه ترانزیت در کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب به ۴۰ میلیون تن دست خواهیم یافت که نیازمند تقویت زیرساخت های ریلی و تسهیل تردد در مبادی ورودی و خروجی است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن تصریح کرد: با همین شبکه دستیابی به ترانزیت ریلی ۱۵ میلیون تن امکان پذیر است که البته در سایه دیپلماسی حمل و نقل و همکاری سایر بخش ها و دستگاه های دیپلماتیک محقق می‌شود.

وی تعامل سازنده با ذی نفعان حمل و نقل ریلی را رویکرد دوم خواند و گفت: رویکرد سوم اجرای کامل قطارهای باری برنامه ای است و هم اکنون ۵۰۰ قطار برنامه ای باری در شبکه داریم و به دنبال آن هستیم که بار پیش‌بینی شده در برنامه هفتم را عملیاتی کنیم که مسیولیت مدیریت قطارها توسط بخش خصوصی انجام می شود.

همچنین ببینید

خط رباتیک بدنه SQ200 در پارس‌خودرو به بهره‌برداری رسید

پروژه رباتیک‌سازی خط بدنه SQ200 پارس‌خودرو با تکیه بر توان متخصصان داخلی به بهره‌برداری رسید؛ طرحی که با هدف ارتقای بهره‌وری، بهبود کیفیت و بهینه‌سازی فرآیندهای تولید اجرا شده است.