چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵

افزایش ۲۱ هزار میلیارد ریالی سرمایه بانک کشاورزی

معاون مالی بانک کشاورزی از افزایش بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریالی سرمایه این بانک خبر داد و تصریح کرد: با این افزایش، سرمایه بانک کشاورزی به رقمی بالغ بر ۳۵۹ هزار و ۲۸۴ میلیارد ریال رسید.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، محسن واشقانی با اعلام این خبر افزود: درپی برگزاری دو جلسه مجمع عمومی فوق العاده افزایش سرمایه در سال ۱۴۰۳ و به دنبال  پیگیری های مستمر بانک، طی دو مرحله مبالغ ۲۰۰۰۰ میلیارد ریال و ۱۳۸۶ میلیارد ریال بصورت نقدی از طرف ذیحسابی وزارت امور اقتصادی و دارایی برای افزایش سرمایه دولت در بانک، به حساب جاری بانک کشاورزی نزد بانک مرکزی واریز شده و به این ترتیب سرمایه بانک کشاورزی به رقم ۳۵۹ هزار و ۲۸۴ میلیارد ریال رسیده است.
وی تاکید کرد: افزایش سرمایه های رخ داده موجب تقویت ساختار ترازنامه، بهبود نسبت های نظارتی و مالی، تزریق منابع مالی بیشتر در بخش کشاورزی، افزایش حد فردی و جمعی تسهیلات و تعهدات کلان، افزایش ظرفیت های بانک برای مشارکت در تسهیلات سندیکایی و امکانات بیشتر برای برقراری روابط کارگزاری با بانک های بین المللی خواهد شد که در تحقق هدف «سرمایه گذاری برای تولید» بسیار اثربخش هستند.

همچنین ببینید

دکتر اسلامیان: بهبود شاخص‌های بانک سرمایه حاصل برنامه‌ریزی، نظارت مؤثر و هم‌افزایی سازمانی است

روز دوم دوره آموزشی «بازآموزی مقررات مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم» ویژه معاونان شعب بانک سرمایه، با حضور موسی اسلامیان سرپرست مدیریت عامل و عضو هیأت‌مدیره این بانک برگزار شد.