جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵

مدیر جدید حراست، حفاظت و امنیت گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس منصوب شد

با حکم مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، مدیر جدید حراست، حفاظت و امنیت این گروه منصوب شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، مراسم تکریم و معارفه مدیران قدیم و جدید حراست، حفاظت و امنیت گروه خلیج‌فارس انجام شد.

در این مراسم محمد شریعتمداری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس ضمن تقدیر و تشکر از خدمات مسعود سعیدی، رضا ریوندی را به‌عنوان مدیر حراست، حفاظت و امنیت گروه خلیج‌فارس معرفی کرد.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس بر رعایت ۳ اصل شفافیت، رقابت و هوشمندسازی از سوی مدیران این شرکت تأکید کرد و گفت: نباید به بهانه‌های مختلف حتی تحریم از شفافیت فرار کرد، هرچه شفافیت بیشتر باشد، امکان رخ‌دادن فساد کمتر می‌شود.
وی تصریح کرد: ایجاد رقابت و پرهیز از انحصار موجب رشد و پیشرفت یک مجموعه می‌شود.
شریعتمداری همچنین اصلاح ساختارها و فرآیندها را از اولویت‌های گروه و نیز مدیریت جدید حراست، حفاظت و امنیت گروه خلیج‌فارس خواند و خاطرنشان کرد: ایجاد ساختارها و فرآیندهای شفاف و مبتنی بر قانون و دوری از اعمال نظرات شخصی به حذف مفاسد می‌انجامد.

همچنین ببینید

تاکید فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص)  بر لزوم تسریع در تکمیل پروژه‌های راهبردی جزیره قشم

سردار عابد در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی جزیره قشم، ضمن بررسی پیچیدگی‌های فنی پل کابلی خلیج‌فارس، خواستار بسیج تمامی توان‌ها برای تسریع در تکمیل عملیات اجرایی این طرح‌های زیرساختی شد.