یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

دیدار مجازی مدیرعامل بیمه سینا با همکاران شعب سراسر کشور

نخستین دیدار مجازی سال ۱۴۰۴ مدیرعامل بیمه سینا با همکاران شعب سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش فراسو به نقل از  روابط عمومی بیمه سینا؛ علی صلاحی‌نژاد در این نشست که با حضور رؤسا و همکاران سراسر کشور به صورت آنلاین برگزار شد، ضمن تبریک سال نو و آرزوی توفیق برای همکاران اظهار داشت: همه باید سعی کنیم در سال جدید با تقویت انسجام، همدلی، تعهد و کار تیمی به اهدافمان دست یابیم.

مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره بیمه سینا با اشاره به لزوم ورود به بازارهای خرد با استفاده از ظرفیت‌های موجود بیان داشت: مسئولیت‌پذیری برای ارائه خدمات مطلوب به مشتریان و افزایش رضایتمندی جهت بهبود تجربه مشتریان را مد نظر قرار دهید.

وی با تاکید بر اهمیت برنامه‌ریزی برای تحقق اهداف گفت: فرایندها و اقدامات شعب با در نظر گرفتن برنامه‌های عملیانی سال ۱۴۰۴ صورت بگیرد.

در ادامه جلسه، معاونین مدیرعامل و رؤسای شعب ضمن تبریک سال نو به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

همچنین ببینید

ضرورت تغییر در رویکرد رسانه ای بانک توسعه صادرات ایران با انتصاب مدیرعامل جدید

بدون شک بانک توسعه صادرات ایران همانند همه بانک های کشور و سایر سازمان ها و موسسات فعال در حوزه های مختلف برای ارتباط موثر با افکار عمومی و البته اعلام برنامه ها و سیاست های خود در جهت تحقق اهداف سازمانی به کمک رسانه ها به عنوان کارآمدترین ابزار ارتباطی نیازمند است.