یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

بازدید سرزده مدیرعامل بیمه میهن از سرپرستی مازندران در دومین روز نوروز

در دومین روز از تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ و همزمان با سالروز شهادت حضرت علی (ع)، سید محمود موسوی، مدیرعامل شرکت بیمه میهن، با حضور در سرپرستی این شرکت در استان مازندران از روند خدمات‌رسانی و فعالیت‌های اجرایی بازدید کرد.

به گزارش فراسو، در این بازدید سرزده، سید محمود موسوی ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران در ایام تعطیلات، بر اهمیت تداوم خدمات‌رسانی بدون وقفه به بیمه‌گزاران تأکید کرد.

وی با بررسی عملکرد سرپرستی مازندران، خواستار ارتقای کیفیت خدمات، تسریع در فرآیندهای بیمه‌ای و افزایش رضایت مشتریان شد.

این حضور در حالی انجام شد که کارکنان سرپرستی مازندران با روحیه‌ای مسئولیت‌پذیر در ایام تعطیلات، مشغول خدمت‌رسانی به بیمه‌گزاران بودند.

مدیرعامل بیمه میهن در پایان، با اشاره به رویکرد مشتری‌مداری شرکت، استمرار تلاش‌ها برای بهبود خدمات و پاسخگویی سریع به نیازهای بیمه‌گزاران را ضروری دانست.

همچنین ببینید

ضرورت تغییر در رویکرد رسانه ای بانک توسعه صادرات ایران با انتصاب مدیرعامل جدید

بدون شک بانک توسعه صادرات ایران همانند همه بانک های کشور و سایر سازمان ها و موسسات فعال در حوزه های مختلف برای ارتباط موثر با افکار عمومی و البته اعلام برنامه ها و سیاست های خود در جهت تحقق اهداف سازمانی به کمک رسانه ها به عنوان کارآمدترین ابزار ارتباطی نیازمند است.