امروز شنبه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

بدهی ۶۰ هزار میلیارد ریالی کارفرمایان به تامین اجتماعی بوشهر

محمدجواد بازدرهوا مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر گفت: این اداره کل در حال حاضر ۶۰ هزار میلیارد ریال از کارفرمایان مطالبه دارد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، بازدرهوا در گفت‌وگویی با بیان اینکه تأمین اجتماعی استان بوشهر با ۱۵ شعبه اصلی، ۸ شعبه اقماری و ۶ کارگزاری، خدمات خود را به جامعه تحت پوشش ارائه می‌دهد.

وی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اصلی تأمین اجتماعی استان ۳۱۰ هزار و ۸۱۲ نفر است و ۵۲ هزار و ۶۳۰ نفر نیز مستمری دریافت می‌کنند. همچنین ۶ هزار و ۴۷۹ نفر از این افراد، بازنشستگان پیش از موعد هستند که ۲۳ درصد از کل بازنشستگان استان را تشکیل می‌دهند.

بازدرهوا با بیان اینکه تعداد کارگاه‌های فعال تحت پوشش تأمین اجتماعی استان ۲۲ هزار و ۳۲۱ واحد است، درخصوص مطالبات تأمین اجتماعی از کارفرمایان و دستگاه‌های اجرایی گفت: در حال حاضر، تأمین اجتماعی استان ۶۰ هزار میلیارد ریال از کارفرمایان مطالبه دارد و بدهی معوق و قطعی دستگاه‌های اجرایی به این سازمان نیز ۱۸۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان بوشهر افزود: در حال حاضر، یک‌هزار و ۲۶۵ نفر مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند. علاوه بر این، ضریب پشتیبانی تأمین اجتماعی استان ۷.۱۶ و میزان پوشش بیمه‌ای ۸۲ درصد است که نشان‌دهنده گستردگی خدمات این سازمان در استان است.

مدیرکل تامین اجتماعی بوشهر در ادامه با اشاره به تعهدات مالی این سازمان تصریح کرد: در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳، مجموع پرداختی‌های تأمین اجتماعی استان بوشهر به مستمری‌بگیران و سایر تعهدات ۶۰ هزار میلیارد ریال بوده است.

وی درباره گسترش خدمات بیمه‌ای اظهار داشت: در ۱۱ ماهه سال جاری، ۱۱ هزار و ۵۳ قرارداد در قالب بیمه فراگیر خانواده ایرانی منعقد شده است.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به مستمری‌بگیران بیان کرد: در سال جاری، ۲ هزار و ۷۷۸ فقره وام ۳۰۰ میلیون ریالی به مستمری‌بگیران پرداخت شده که مجموع آن ۸۱۰ میلیارد ریال بوده است.

شایان ذکر است سازمان تأمین اجتماعی به رغم وجود ابزارها و ظرفیت‌های مکفی برای وصول مطالبات این سازمان که از نظر حقوقی جزو دیون ممتازه محسوب می‌شود، با هدف حمایت از نیروی کار و کارآفرین‌ها، همواره رویکرد تعاملی داشته است.