امروز شنبه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

استمرار روند تولیدات پالایشگاه شازند

مدیرعامل پالایشگاه نفت شازند گفت: فعالیت‌های عملیاتی واحدهای پالایشگاه به‌صورت عادی ادامه دارد و هیچ خللی در روند و مقدار تولید محصولات راهبردی این شرکت از جمله بنزین و دیگر فرآورده‌های مورد نیاز کشور به‌وجود نیامده است.

به گزارش فراسو به نقل از شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند، رضا چراغی با اشاره به بروز حادثه آتش‌سوزی در واحد آیزوماکس شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند بیان کرد: باتوجه به وقوع آتش‌سوزی در این واحد، با تلاش‌های به‌موقع و متعهدانه همکاران متخصص و جهادگر شرکت، هیچ خللی در روند و مقدار تولید محصولات راهبردی این شرکت از جمله بنزین و دیگر فرآورده‌های مورد نیاز کشور به‌وجود نیامده است.

وی اظهار کرد: فعالیت‌های عملیاتی واحدهای پالایشگاه به‌صورت عادی ادامه دارد و در زمینه تولید محصولات حوزه انرژی، نگرانی نداریم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند تصریح کرد: براساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، پس از بروز حادثه حریق در واحد آیزوماکس، با تغییر آرایش خوراک واحدهای پالایشگاه، تمام خوراک واحد هیدروکراکر شرکت در دیگر واحدها جذب و تبدیل به فرآورده می‌شود، از این رو خوشبختانه کاهشی در خوراک و محصولات کلی شرکت نخواهیم داشت.