امروز شنبه، ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

مطالبه ۴۳۸ میلیارد تومانی تأمین اجتماعی از کارفرمایان چهارمحال و بختیاری

دکتر مصطفی فلاحی، مدیر درمان تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با حضور در برنامه تلویزیونی «جهانبین» در شبکه استانی، ضمن ارائه گزارشی از خدمات و وضعیت مطالبات سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که بدهی تامین اجتماعی به موسسات درمانی طرف قرارداد غیر دولتی استان چهارمحال و بختیاری در حال پرداخت است.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، فلاحی با اشاره به موضوع مطالبات سازمان در سطح کلان اظهار داشت: تأمین اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری نیز ۴۳۸ میلیارد تومان از کارفرمایان استان مطالبه دارد که به منظور حمایت و پشتیبانی از نیروهای کار و کارآفرین استان با این موضوع با سعه صدر برخورد می‌شود. در مقابل مطالبات مراکز درمانی، آزمایشگاه‌ها، رادیولوژی و سایر مراکز پاراکلینیکی غیردانشگاهی، پزشکان ودندانپزشکان، درمانگاه‌ها، مراکز دیالیز و بیمارستان‌ها تنها ۱۴۶ میلیارد تومان است.

جمعیت بیمه‌شده و خدمات درمانی
دکتر فلاحی با اشاره به جمعیت بیمه‌شده این استان، گفت: حدود ۵۰۰ هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند که این رقم معادل ۵۲ درصد از کل جمعیت استان را شامل می‌شود.

وی افزود: خدمات درمانی این افراد از طریق قرارداد با بیش از ۶۷۰ مرکز درمانی در بخش درمان غیرمستقیم و همچنین یک بیمارستان با ظرفیت ۱۴۹تخت فعال   و ۵ مرکز سرپایی در بخش درمان مستقیم ارائه می‌شود.

آمار مراجعات درمانی در نه ماهه سال ۱۴۰۳
مدیر درمان تأمین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آمار مراجعات درمانی در نه ماهه ۱۴۰۳ تصریح کرد: در نه ماهه سال ۱۴۰۳، بیش از  دو  میلیون مراجعه به مراکز درمانی سرپایی ملکی و حدود  یازده هزار مراجعه بستری به  بیمارستان امام علی (ع) در سطح استان  انجام شد.

طرح‌های در دست اجرا
فلاحی به طرح‌های در دست اقدام مدیریت درمان در استان اشاره کرد و گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در دو سال گذشته بیش از بیست هزار متر زمین جهت ساخت ۵ مرکز درمانی در شهرستان‌های بروجن، شهرکرد، اردل، سامان و شلمزار اختصاص داده است که  مراحل ساخت این مراکز آغاز شده و براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته این مراکز تا هجده ماه آینده به بهره برداری خواهند رسید.

وی  همچنین از خرید CTSCAN 32 اسلایس  و یک دستگاه ام آر آی برای اولین بار در استان برای بیمارستان خبر داد و گفت علاوه بر این بروز رسانی تجهیزات پزشکی اتاق عمل (از جمله خرید فیکو، آندوویژن و کوزا،سل کانتر،رادیوگرافی سقفی ستونی، و….)نیز انجام شد.