معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت:می توانیم با پژوهش های مساله محور از هدررفت منابع جلوگیری کنیم.
به گزارش فراسو به نقل از سازمان بیمه سلامت ایران، دکتر حسین رنجبران در همایش کشوری مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت ایران، با تأکید بر انجام پژوهش با هدف حل مساله گفت: پژوهش برای پژوهش بیهوده بوده و تاثیری در حل چالش های حوزه های مختلف ندارد. بدون شک پژوهش باید مساله محور بوده و خوشبختانه بیمه سلامت با استفاده از پژوهش؛ موفقیت های بسیاری را در چرخه مدیریت بهره وری، نظام برنامه ریزی و جشنواره شهید رجایی کسب کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر اهمیت پژوهش و کسب علم و دانش در رشته هایی مانند: سلول های بنیادی، نانو، انرژی هسته ای ،هوش مصنوعی و کوانتوم که مرز دانش هستند افزود: خوشبختانه با تلاش دانشمندان کشورمان در رشته ها و علوم “های تک” جز چند کشور نخست هستیم.
وی ادامه داد: سال گذشته صدها عنوان و موضوع پژوهشی و همچنین نظام پیشنهادات در میان پرسنل سازمان مورد پیگیری و توجه قرار گرفته که ما امیدواریم پژوهش های دانش بنیان منتج به محصول و تولید و حل مشکل مردم عزیز در نظام سلامت شود.
دکتر رنجبران اظهار داشت: در نظام سلامت در تمام کشورها هدر رفت منابع داریم که پژوهش با تاکید بر مساله محوری می تواند از هدر رفت منابع در نظام سلامت جلوگیری کند.