مدیرعامل پتروشیمی بندر امام با اشاره به تأکید دکتر شریعتمداری بر تخصیص ۲ درصد از فروش شرکتهای تابعه گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس به تحقیقوتوسعه و تصویب و ابلاغ این راهبرد تحولآفرین، تأکید کرد که این تصمیم زمینهساز یک انفجار بزرگ در بازار داخلی صنعت پتروشیمی است و شرکتهای دانشبنیان و تولیدکنندگان داخلی باید حداکثر استفاده را از این فرصت ببرند.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی پتروشیمی بندر امام، نشست تخصصی «از ایدهپردازی تا تجاریسازی و توسعه فنی با دانشبنیانها و فناوران برای رقابت جهان» در دومین همایش و نمایشگاه ایران پتروکم با حضور حسین روزبه دستیار ویژه معاونت علمی ریاستجمهوری برگزار شد.
دکتر سپهدار انصاری نیک مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندر امام نیز در این نشست با تأکید بر هوشمندسازی تجهیزات بیان کرد: با توجه به شرایط تحریمی کشور، حلقه مفقوده توسعه فناوریهای نوین را باید در داخل کشور تکمیل کنیم.
وی افزود: تحریم، جهان ایرانی را از بینالملل جدا کرده و شرایط بینالمللی به شکلی است که این جهان را باید در داخل با نوآوری و خلاقیت ایجاد کنیم و این ظرفیت در کشور وجود دارد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندر امام با اشاره به گسترش سازندگان داخلی که در بخشهایی با هم رقابت میکنند، ادامه داد: این موضوع نشان میدهد که جهان ایرانی و فنبازار ما وسیع است و هرچه نوآوری گسترش یابد و دانشبنیانها به نیازهای صنعت ورود کنند، این جهان گستردهتر میشود.
دکتر انصاری نیک با بیان اینکه برخی از شرکتهای دانشبنیان صادرات محصولات به کشورهای دیگر نیز دارند، تصریح کرد: اما هنوز جای کار داریم و برخی از تجهیزات پتروشیمی بندر امام که قدیمی است هنوز ساخته نشدهاند و باید به کمک دانشبنیانها و سازندگان ایرانی روی قطعات قدیمی کار و مهندسی جدید شوند و این زمینه مناسبی برای ورود داخلیهاست.
وی تأکید کرد: هوشمندسازی پکیجها و قطعات برای ایجاد یکپارچگی فرایند و پایش وضعیت نیز بازار مطلوبی برای شرکتهای دانشبنیان است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندر امام تصریح کرد: استفاده از ۲ درصد فروش شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ خلیجفارس در تحقیق و توسعه انفجار بزرگی در بازار داخلیهاست و شرکتها باید از این فرصت مناسب بهخوبی بهره ببرند.
دکتر انصاری نیک با بیان اینکه ۲ درصد از فروش پتروشیمی بندر امام حدود ۱.۶ هزار میلیارد تومان میشود، افزود: لیست پروژههای پتروشیمی بندر امام در زمینههای مختلف به ۴.۵ هزار میلیارد تومان میرسد که بازار بزرگی برای دانشبنیانها و نوآوران است.