معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پژوهش باید دانش بنیان و محصول محور باشد نه این که پژوهش صرفا جهت پژوهش باشد بلکه باید مشکل و معظلی را در امر سلامت حل نماید وی ادامه داد: مشارکت پژوهشگران در کاهش مشکلات حوزه سلامت ضروری و اجتناب ناپذیر است.
به گزارش فراسو به نقل از سازمان بیمه سلامت ایران، حسین رنجبران در گفت و گوی در خصوص نقش فعالیت های پژوهشی در ارتقاء حوزه سلامت گفت: استفاده از اقدامات پژوهشی در بهبود کیفیت حوزه سلامت به روش های مختلف انجام میشود که می توان به شناسایی و تحلیل مشکلات، توسعه پروتکلها و راهنماهای بالینی، بهبود فرآیندهای درمانی، توسعه فناوریهای نوین، توسعه تجهیزات پزشکی پیشرفته، ساخت اپلیکیشنها و سکوها و پلتفرمهای دیجیتال اشاره کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران افزود: همچنین پیشرفت در بیوتکنولوژی و داروسازی، ارتقاء بهداشت روان، آموزش و توانمندسازی پرسنل بهداشتی و تحقیقات در زمینه عدالت اجتماعی و بهداشت از نتایج توجه به پژوهش در حوزه سلامت است.
وی با بیان اینکه پژوهشها میتوانند به تبادل دانش و تجربیات بین کشورها کمک کنند تاکید کرد: همکاریهای بینالمللی میتوانند به شناسایی بهترین شیوهها برای مقابله با بیماریها و چالشهای بهداشتی جهانی کمک کنند. این همکاریها میتوانند شامل پروژههای مشترک و برگزاری کنفرانسها و کارگاههای آموزشی باشند.
رنجبران با بیان اینکه باید از فرصت های پژوهشی برای دستیابی به اهداف سازمانی بهره مند شویم اظهار داشت: سازمان های بیمه گر پایه باید از هر فرصتی برای مشارکت پژوهشگران در کاهش مشکلات بیمه ای و ارتقاء خدمات استفاده کنند، بدون شک توجه به هرگونه تحقیق و پژوهش می تواند مسیر رسیدن به هدف را در حوزه سلامت هموارتر کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیمه سلامت از این آمادگی برخوردار است که چالش ها و موانع در خدمت رسانی به بیمه شدگان را با تعامل و مشارکت پژوهشگران و محققان رفع کند.