رئیس کمیته پایداری شرکت پلیمر آریاساسول ضمن تأکید بر توسعه متوازن، مقوله پایداری را حیات و ممات کل بشریت برشمرد.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول، سیاوش میرحاجی در نخستین همایش بینالمللی مدیریت پایداری با بیان اینکه مفهوم پایداری از ۲۰۰، ۳۰۰ سال گذشته مورد توجه قرار گرفته است، گفت: همزمان با ساخت خانه با چوب و قطع درختان بهصورت گسترده در انگلستان، دولتها به فکر وضع قوانین افتادند.
وی گفت: اگرچه در اسلام و قرآن همواره بر حفظ محیط زیست و مدارا با طبیعت تأکید شده است، اما در چند صد ساله اخیر است که این موضوع مورد توجه ملتها قرار گرفت و الزامات تعیین شد.
رئیس کمیته پایداری شرکت پلیمر آریاساسول بر لزوم توجه به پایداری تأکید کرد و گفت: باید بدانیم که با رویه کنونی حداکثر تا سال ۱۴۳۰ الی ۱۴۴۰ گاز در پارس جنوبی موجود است و این به دلیل توسعه نامتقارن در کشور است.
میرحاجی تصریح کرد: قرار نیست با تصور داشتن منابع لایتناهی و رایگان، اقلیم خودمان را به باد دهیم باید مسئولانه برای آیندگان رفتار کنیم.
وی بر مفهوم توسعه متقارن تأکید کرد و گفت: توسعه پایدار و متقارن به معنای توسعه مأنوس اقتصاد، اجتماع و محیط زیست است که در غیر این صورت یعنی جامعه از بین رفته است و باید بدانیم که پایداری حیات و ممات کل بشریت است.
رئیس کمیته پایداری شرکت پلیمر آریاساسول با بیان اینکه این شرکت ثابت کرده که همواره متفاوت از سایرین در همه حوزهها عمل کرده است، اذعان کرد: آریاساسول به عنوان یک شهروند حقوقی مسئول در زمینه پایداری گام برداشته است.