مدیرکل پست استان مازندران گفت: «با توجه به اینکه بخش عمده برنج کشور در استان مازندران تولید میشود، سالانه حدود سه هزار تن از برنج تولیدی کشور که از محصولات استراتژیک مازندران محسوب می گردد، توسط پست این استان رهسپار و به دست مشتریان میرسد.»
به گزارش فراسو به نقل از دفتر ارتباطات و امور بینالملل شرکت ملی پست؛ محسن بخشی با اشاره به اینکه سالانه بیش از یک میلیون تن (حدود۵۰ درصد) برنج تولیدی کشور در مازندران کشت میشود، افزود: «به منظور ایجاد یکپارچگی قیمت و توزیع روزانه با کیفیت مطلوب در سراسر کشور، بخش عمدهای از این محصول تولیدی در باجههای پستی استان آماده سازی و به مقصد مشتریان ارسال میشود.»
وی هزینه قابل رقابت، در دسترس بودن دفاتر پستی در سراسر استان و بستر مناسب پست استان را از دلایل توجیهی ارسال برنج عنوان کرد و گفت: «پست مازندران از ظرفیت خوبی برای تبدیل شدن به هاب برنج شمال کشور برخوردار است.»
به گفته وی، برنج تولیدی این استان با نرخ ترجیحی محصولات استراتژیک، ترجیحا در کیسه های ۱۰ کیلویی و حـداکثر تا سقف ۲۰ کیـلوگـرم برای هر مـرسـوله بسته بندی و ارسال میشود.
بخشی با تاکید بر اینکه مشتریان برنج مورد نیاز خود را از تولیدکننده یا عمده فروش خریداری کرده و ارسال به مقصد را به کمک پست انجام میدهند، تصریح کرد: «به این ترتیب با حذف واسطهها و ارتباط مستقیم بین تولیدکننده و مصرف کننده، محصول با قیمت واقعی به دست مشتری میرسد.»