امروز پنج شنبه، ۲۴ آبان ۱۴۰۳

انتصاب رییس مؤسسۀ کار و تامین اجتماعی

با تایید اعضای هیئت امنای موسسه کار و تامین اجتماعی از جمله وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، امور اقتصادی و دارایی و با حکم «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «ابراهیم صادقی فر» به عنوان رییس مؤسسۀ کار و تامین اجتماعی منصوب شد.

به گزارش فراسو به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، متن حکم وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به شرح ذیل است:
نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی و با استناد به مصوبه جلسه مورخ ۱۴۰۳/۸/۱۵هیئت امنای مؤسسۀ کار و تأمین اجتماعی و براساس بند «د» ماده (۲) و ماده (۷) اساسنامۀ مؤسسه، به موجب این حکم به عنوان «رییس مؤسسۀ کار و تأمین اجتماعی» منصوب می‌شوید.
امید است که با اتکاء به خداوند متعال، آموزه‌های راه‌گشای اسلام و احساس مسئولیت نسبت به میهن و مردم عزیز ایران، تمام توان و ظرفیت خود را برای تحقق وظایف و اهداف مرتبط با مسئولیت انتصابی به کار بگیرید.
تعهد مستمر به مفاد «سوگندنامه کارگزاران دولت وفاق ملی» و «میثاق‌نامۀ رفع تعارض منافع کارگزاران دولت چهاردهم» از شما انتظار می‌رود.
 تفصیل اولویت‌های راهبردی و مأموریت‌های مورد انتظار به پیوست این حکم ابلاغ می‌شود. معاونت‌ها، سازمان‌‌ها و صندوق‌های تابعه وزارتخانه مکلف به همکاری با جنابعالی در جهت تحقق اهداف و مأموریت‌ها هستند.
 توفیق شما در انجام وظایف در راستای جهت‌گیری‌های راهبردی دولت چهاردهم و وزارت متبوع با تعهد به قانون اساسی، سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برنامۀ هفتم را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
اولویت‌های راهبردی و مأموریت‌های مورد انتظار رئیس موسسۀ کار و تأمین اجتماعی:
۱. یکپارچه‌سازی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی از طریق سیاست‌گذاری، طراحی، برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های آموزشی و پژوهشی.
۲. پشتیبانی نظری و پژوهشی از نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری وزارتخانه و سازمان‌های تابعه منطبق با نیازها.
۳. توانمندسازی و ارتقاء دانش مدیران و کارشناسان وزارتخانه، سازمان‌های تابعه، شرکت‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی.
۴. پایش و ارزیابی آثار سیاست‌ها از طریق شاخص‌های راهبردی ماموریت‌های اساسی نظیر مدیریت دانش، کار شایسته، توسعۀ انسانی، کارآفرینی و رفاه اجتماعی.
۵.  ایجاد پیوند با تشکل‌ها و انجمن‌های علمی-دانشگاهی و اندیشکده‌ها و مؤسسات پژوهشی در جهت تقویت مطالعات سیاستی حوزۀ تعاون، کار و رفاه اجتماعی.
۶. شبکه‌سازی، ایجاد بانک‌های اطلاعاتی، به اشتراک‌گذاری و مبادله دانش اجتماعی تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طریق استقرار شبکۀ مدیریت دانش.
۷.  تقویت دانش گفت‌وگوهای سه‌جانبه بین دولت و شرکای اجتماعی از طریق برگزاری همایش‌های ملی و نشست‌های تخصصی.
۸. توسعۀ همکاری‌ها و تعاملات بین‌المللی آموزشی و پژوهشی جهت اخذ مشاوره و همکاری‌های فنی و بورس‌های منطقه‌ای و بین‌المللی.
۹. تدوین و انتشار گزارش‌های سیاستی، کارشناسی، اجرای طرح‌های مطالعاتی تطبیقی و مسأله‌محور و بازیابی دانش و تجارب روز جهانی مطابق نیاز معاونت‌ها و سازمان‌های تابعۀ وزارتخانه.
۱۰. تقاضامحوری و شفاف‌سازی فرآیندهای آموزشی و پژوهشی و تدوین الزامات و استانداردهای مناسب و نظارت بر اجرای آن‌ها با تهیه نظام‌نامه‌ها و آئین‌نامه‌های مربوطه.
۱۱. توسعه و تقویت بخش تعاون و گسترش فرهنگ ایمنی، حفاظت و بهداشت کار با اجرای طرح‌های آموزشی و پژوهشی تقاضامحور.
لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/KMum3G