امروز شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳

مجمع عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام برگزار شد

مجمع عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام به منظور بررسی برنامه و بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ و اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۳ با حضور همه اعضای مجمع برگزار شد.

به گزارش فراسو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مجمع عمومی شرکت خدمات هوایی پست و مخابرات پیام روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۳ به منظور بررسی برنامه و بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ این شرکت با ریاست علی اصغر انصاری معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان هواپیمایی کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و همچنین وزارت راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت به عنوان اعضای مجمع عمومی و نیز اکبر قنبرپور رئیس هیات مدیره و مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام به همراه  مدیران ارشد شرکت در محل وزارت ارتباطات تشکیل شد.
معاون وزیرارتباطات در این جلسه، توسعه پیام و گام‌های برداشته شده را با هدف تبدیل پیام به قطب اقتصاد دیجیتال عنوان کرد و گفت: پیام یکی از بسترهای مهم منطقه در حوزه قطب اقتصاد دیجیتال به شمار می رود.
 وی افزود: با توجه به تاثیر گذاری این منطقه در توسعه اقتصاد دیجیتال باید میزان شاخص و تاثیرگذاری پیام و شرکت های مستقر در آن در توسعه اقتصاد دیجیتال در منطقه و کشور به خوبی ارزیابی شود.
به گفته انصاری، درآمد ۷۰ هزار میلیارد تومانی شرکت های مستقر در منطقه ویژه پیام در سال ۱۴۰۲ نشان از رشد اقتصادی خوبی در این منطقه دارد.
قنبرپور مدیرعامل فرودگاه و منطقه ویژه اقتصادی پیام نیز در ابتدای این جلسه درآمد این شرکت را در سال ۱۴۰۳، ۳۳۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: پیش بینی می شود در سال ۱۴۰۴ میزان درآمد به بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برسد که این مهم با حمایت های دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و عملکرد مدیران و پرسنل پیام رقم خورده است.
وی با ارایه گزارشی از میزان سرمایه گذاری های صورت گرفته در حوزه فناوری های نوین با توجه موضوع تبدل مجموعه پیام به قطب اقتصاد دیجیتال کشور، خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته معادل ۵۰ درصد سال های گذشته شاهد استقبال سرمایه گذاران برای حضور در این منطقه در ۳ سال اخیر بودیم.
مدیرعامل فرودگاه بین المللی پیام تصریح کرد: هم اکنون حدود ۹ هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام مشغول به فعالیت هستند که پیش بینی می شود تا پایان برنامه هفتم این رقم به ۲۰ هزار نفر برسد
در انتهای جلسه و پس از تبادل نظرات اعضای مجمع عمومی پیرامون وضعیت شرکت،کلیات برنامه و بودجه  پیشنهادی سال ۱۴۰۴ و همچنین اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۳ در این مجمع عمومی به تصویب رسید.
لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/HgUoHU