امروز شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳

ابهام بیمه‌گران اماراتی درباره خرابی سامانه بازدارنده سرعت

سامانه بازدارنده سرعت در حین رانندگی پرسش‌هایی را در مورد مسئولیت راننده، سازنده و شرکت بیمه، در صورت بروز حوادث ناشی از چنین خرابی‌هایی، ایجاد کرده است.

به گزارش فراسو، دکتر جمال العامری[۱]، کارشناس ترافیک به رسانه‌های محلی گفت: تعمیر و نگهداری منظم قطعات خودرو از رانندگان در برابر خرابی‌های ناگهانی در هنگام رانندگی در جاده محافظت می‌کند، از جمله سامانه بازدارنده سرعت وسیله نقلیه.

کارشناسان معتقدند که دستکاری در قطعات خودرو، استفاده نادرست و تعمیر توسط کارشناسان فاقد صلاحیت از جمله دلایل خرابی سامانه بازدارنده سرعت در جاده محسوب می‌شود.

آقای بسام ادیب امین چیلمران[۲]، رئیس کمیته فنی فدراسیون بیمه خلیج [فارس]، در این زمینه اظهار داشت: در مورد بیمه شخص ثالث خودرو، بیمه‌گر موظف به جبران خسارات وارده در صورت تصادف (مانند تعمیر خودرو، هزینه‌های پزشکی یا غرامت بدنی) است، چه این خسارات به دلیل نقص در سامانه بازدارنده سرعت یا هر نقص دیگری در ساخت، صرف نظر از دلیل نقص، به وجود آمده باشد. سپس، بیمه‌گر از مسئول نقص، درخواست رجوع به داوری می‌کند و این معمولاً از طریق دعاوی حقوقی یا توافق با شرکت سازنده خودرو انجام می‌پذیرد.

وی تصریح کرد: در مورد بیمه شخص ثالث خودرو، این پوشش تنها شامل خسارات وارده به شخص ثالث در اثر حادثه ناشی از خودروی بیمه‌شده است.

[۱] Jamal Al-Amri

[۲] Bassam Adeeb Amin Chilmeran

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/BhUcaF