امروز شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳

سرپرست بیمه ایران عنوان کرد: تقویت و تعمیم فرهنگ ایمنی و رفتارهای قانون مدارانه در سایه هم افزایی پلیس و بیمه

سرپرست بیمه ایران به مناسبت هفته نیروی انتظامی در دیدار با  با فرماندهان و نیروهای خدوم فراجا گفت فرهنگ ایمنی و رفتارهای قانون مدارانه با تعامل و هم افزایی بیمه و پلیس تقویت و تعمیم می یابد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، سید محمد ناصر مبرقعی سرپرست بیمه ایران در این دیدار که در ساختمان مرکزی این شرکت برگزار شد با بیان این مطلب افزود: پلیس و بیمه نقش محوری در گسترش فرهنگ ایمنی و تثبیت و تقویت الگو های رفتاری مبتنی بر قانون دارند که با هم افزایی همه جانبه و تعامل مستمر محقق می گردد.
مبرقعی با اشاره به اهمیت مولفه احساس امنیت تصریح کرد: نقش آفرینی نیروی انتظامی در ایجاد احساس امنیت در جامعه و اطمینان بخشی از حضور و نظارت کامل بر رعایت مقررات و احترام به حقوق شهروندی ملموس و شایسته تقدیر است که با تلاش مستمر و بی وقفه نیروهای خدوم پلیس، آرامش را برای مردم به ارمغان می آورد.
وی افزود: بیمه بعنوان یکی از ساز و کارهای کارآمد برای تأمین امنیت و آرامش جامعه دو نقش و کارکرد اساسی و مهم دارد. پیشگیری از وقوع حوادث و رخدادهای نامطلوب که منشأ زیان های جانی و مالی است، اولین کارکرد بیمه تلقی می شود که در این زمینه بویژه فرهنگ سازی و تعمیم الگو های پیشگیرانه نیازمند کار و برنامه ریزی همه جانبه می‌باشد و جبران و ترمیم خسارت های ناشی از حوادث و اشاعه اطمینان بعنوان پشتیبان و حامی مردم کارکرد دیگر بیمه می‌باشد که در شرایط و موقعیت دشوار در حمایت همه جانبه از جامعه نقش آفرینی می‌کند.
مبرقعی با قدردانی از همکاری های نیروی انتظامی و پلیس راهور با بیمه ایران گفت: تجربه نشان داده که تمرکز بر اصلاح برخی رفتارهای پرخطر  می‌تواند به میزان قابل توجهی در انطباق آن با الگوهای قانونی و در نتیجه کاهش حوادث اثربخش باشد، برای نمونه‌ می‌توان به تثبیت فرهنگ بستن کمربند ایمنی برای رانندگان اشاره نمود، مطمئنا این روش را می‌توان بر سایر رفتارها از جمله عدم‌ استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی بکار برد تا بر کاهش آمار تصادفات امیدوار و تاثیرگذار باشد.
سرپرست بیمه ایران با اشاره به نقش و تلاش نیروی انتظامی در تحول ترسیم کروکی برخط و حذف فیزیکی گزارش ها خاطرنشان کرد: همکاری پلیس راهور و بیمه ایران برای مدیریت ریسک تقلب بعنوان یکی از ریسک‌های عملیاتی میتواند زمینه های پیشگیری و کاهش رفتارهای مجرمانه را فراهم و مدیریت بهینه ای اعمال نماید.
مبرقعی با اشاره به نقش آموزش و فرهنگ سازی در راستای کاهش حوادث رانندگی نیز گفت: متغیرها و نشانه های وقوع ریسک های جدید رو به افزایش است که در این زمینه، تقویت برنامه های آموزشی و فرهنگسازی در جهت رعایت کامل قوانین رانندگی به ویژه بهره گیری از هوش مصنوعی و کارکرد های آن در مدیریت ریسک ها کارساز بوده و فرصتی برای کنترل حوادث و کاهش آثار آن میباشد.
سرپرست بیمه ایران در پایان ضمن قدردانی از تلاش های همه جانبه نیروی انتظامی ابراز امیدواری کرد با تعامل و هم افزایی بیشتر ضمن افزایش سرعت انطباق با شرایط جدید، بتوان برای تقویت نظام پیشگیری از تخلفات و رفتارهای حادثه ساز برنامه ریزی جامع و موثر تری طراحی و اجرا و ثمرات شایانی در تامین آرامش و امنیت جامعه فراهم نمود.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/ghsa9v