معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارت رفاه مرجع اجرای سیاستهای حمایتی دولت برای گسترش عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی است.
به گزارش فراسو به نقل از مرکز روابطعمومی و امور بینالملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پنجمین نشست هم اندیشی دبیرخانههای سلامت دستگاهها با حضور «علیرضا عسگریان» معاون رفاه و امور اقتصادی، «محمد اسماعیل مطلق» رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مدیران و نمایندگان وزارتخانه ها و سازمان های مرتبط برگزار شد.
عسگریان در این نشست با بیان اینکه پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان، حاصل کار بررسی و تحلیل دقیق با ۱۵۱ شاخص و وضعیت وسع سنجی کاملا مشخص است، گفت: بستر ارزشمند و گستردهای در سطح کشور ایجاد کردیم و با اتصال ۲۰۰ تا ۲۳۰ هزار فروشگاه میتوان هر طرح عدالت محور را در این بستر پیادهسازی کرد.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تمام فعالیت های اعتباری و هر آن چه در حوزه معیشتی، اجتماعی، فرهنگی و وزرشی در حال انجام و یا برنامه ریزی است را می توان در شبکه ملی اعتبار اجرا کرد.
وی افزود: کالابرگ ظرف مدت ۱ سال به بلوغ رسید و طرح فجرانه آن به صورت بسیار موفق خود را نشان داد به صورتی که در طرح کالابرگ فجرانه بیش از ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تن مواد غذایی در ۱۱ قلم کالا بدون چالش توزیع شد.
عسگریان تأکید کرد: در طرح رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال با توجه به ارتباط مستمری که با وزارت بهداشت داشتیم، تعداد افراد مشمول به این وزارتخانه معرفی و پس از اتصال به پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان، در نهایت ۱۳۱ هزار نفر مشمول اجرای این طرح شدند.
وی گفت: سرپرست خانوار در این طرح نمی تواند به اصطلاح کوپن فروشی کند چرا که وزارت بهداشت به صورت «تن سنجی» رشد کودکان را رصد می کند و اگر رشدی صورت نگرفته باشد، طرح قطع و از هزینه کرد نامناسب خانوارها جلوگیری می شود.
معاون وزیر رفاه اظهار داشت: طرح یسنا را نیز با بخش خصوصی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و آستان قدس رضوی با ۲۴ هزار مادر شروع کردیم و در گام دوم به یک میلیون مادر افزایش یافت.
تامین امنیت غذایی از مسئولیت های مهم دولت است
«سمیرا اسمعیلی شهمیرزادی» مدیرکل دفتر بیمه های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: تامین امنیت غذایی از مسئولیت های مهم دولت است و دولت در این راستا گام های بسیار خوبی برداشته است.
وی افزود: یکی از اهداف مهم و استراتژیک در همه کشورها، سلامت و غذا خصوصا امنیت غذایی است، امنیت غذایی زمانی حاصل می شود که افراد در همه مقاطع، به مقدار کافی مواد غذایی با کیفیت و سالم دسترسی داشته باشند.
اسمعیلی با بیان اینکه ارائه طرح معیشتی و حمایتی کالابرگ یکی از مهم ترین راهکارهای دولت در راستای کاهش مشکلات معیشتی خانوارهای کم درآمد است، گفت: در دولت سیزدهم کمیسیونی تحت عنوان کمیسیون امور اقتصادی با هدف ارتقای امنیت غذایی آحاد جامعه به کمیسیون های موضوع سند ملّی دانش بنیان امنیت غذایی، اضافه شد که مسئولیت مستقیم این کمیسیون برعهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
مدیرکل دفتر بیمههای اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نشستهای هم اندیشی دبیرخانه های سلامت دستگاهها با هدف تبیین برنامهها و هم اندیشی سازمان های مختلف در راستای پیشبرد یک هدف واحد برگزار می شود، خاطر نشان کرد: تداوم طرحهای وزارت رفاه با همکاری و ارتباط تنگاتنگ دبیرخانه شورایعالی سلامت میسر است.
«محمداسماعیل مطلق» رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت تداوم طرح های عنوان شده در بهبود رفاه اجتماعی، سلامت و امنیت غذایی آحاد جامعه، برای همراهی دبیرخانه با وزارت کار اعلام آمادگی کرد.
در پنجمین نشست هم اندیشی دبیرخانههای سلامت دستگاهها، گزارش هایی از عملکرد پایگاه رفاه ایرانیان، دفتر امور حمایتی و توانمندسازی، شبکه ملی اعتبار و فارا (فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان) ارائه شد و ضمن شرح فرآیند آزمون وسع سنجی خانوارها، ۳ طرح اساسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شامل؛ طرح های کالابرگ الکترونیک، رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال و طرح حمایت از مادران باردار و شیرده (یسنا) به همراه چالش ها و چشم اندازهای آتی، مطرح و بررسی شدند.
لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/BUP4XD