امروز شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳

تدوین برنامه راهبردی تأمین‌اجتماعی نوین با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناورانه و هوش مصنوعی

سید مرتضی حسینی معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمین‌اجتماعی، بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌ فناوری‌های نوین در توسعه خدمات را از راهبردهای اصلی مورد توجه در دوره مدیریتی اخیر این سازمان اعلام کرد و از تدوین برنامه راهبردی با رویکرد تأمین‌اجتماعی نوین و بهره‌گیری از ظرفیت های فناورانه و هوش مصنوعی خبر داد.

به‌گزارش فراسو به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ سید مرتضی حسینی در جلسه بررسی مسائل و چالش‌های بیمه و درمان استان‌ها، ضمن اعلام این مطلب، افزود: در تدوین برنامه راهبردی سازمان تأمین‌اجتماعی و حرکت در مسیر شکل‌گیری تأمین‌اجتماعی نوین، نگاه تحول‌گرایانه و مدل‌های نوین برنامه‌ریزی در دنیا در کنار توجه به فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی و بسترسازی اقدامات در راستای ارائه خدمات بهتر و توسعه اقتصادی و افزایش منابع برای استمرار ارائه خدمات، مورد توجه خواهد بود.

براساس این گزارش، حسینی افزود: ایجاد یا تقویت ظرفیت تغییر و تحول و همراهی با تغییرات دنیای امروز؛ برای سازمان‌های بزرگ از جمله تأمین‌اجتماعی ضروری است. سازمان تأمین‌اجتماعی در نظر دارد با افقی پنج ساله با رویکرد تحولی و برنامه‌محوری به سوی نظام تأمین‌اجتماعی نوین گام بردارد. مهم‌ترین و سخت‌ترین گام برای رسیدن به این هدف؛ تمرکز بر نوآوری و تحول در سیاستگذاری و برنامه‌ریزی است. نوآوری می‌تواند سیستم را از روزمرگی خود خارج کرده و ما را برای ورود به عرصه‌های نوین ترغیب کند.
معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: با توجه به تجارب ارزشمند سازمان تأمین‌اجتماعی در حوزه هوشمند‌سازی در سال‌های اخیر و موفقیت‌های کسب شده در زمینه تسهیل در ارائه خدمات به‌موقع و باکیفیت به بیش از ۵۰ درصد جمعیت کشور، برای استمرار حرکت تحولی در این حوزه، سیاستگذاری و برنامه‌ریزی مبتنی بر واقعیت و تصمیم‌گیری‌های جسورانه به همراه تقویت مهارت یادگیرندگی در بدنه تخصصی سازمان نیاز است.
وی افزود: ما ناگزیر هستیم نظام نوین تأمین‌اجتماعی کشور را در بستر نوآوری‌های فناورانه شکل دهیم تا بتوانیم با استفاده از هوش مصنوعی، ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال، تحولات بازار کار آینده، تدوین نظام حقوقی به‌روزرسانی شده، فناوری اطلاعات و انطباق با تحولات و دگرگونی‌های سریع دنیا، فرایندهای ارائه خدمت و سیاست‌های افزایش منابع و کنترل مصارف خود را به سمت پایداری صندوق، شناسایی به‌موقع ریسک‌ها و شوک‌های آنی و پیش‌بینی سناریوهای مختلف برای  افزایش تاب‌آوری سازمان، جهت‌دهی و راهبری کنیم.
حسینی همچنین با اشاره به مأموریت معاونت برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه تدوین برنامه راهبردی سازمان با هدف و رویکرد “تأمین‌اجتماعی نوین” افزود:  برای طی این مسیر، تدوین اهداف راهبردی مشخص و قابل دستیابی، انتخاب استراتژی‌های واقع بینانه و انتخاب برنامه‌ها و ابتکارات میان‌مدت و کوتاه‌مدت با مشارکت حداکثری نخبگان، ذی‌نفعان و کارشناسان حوزه‌های مختلف در اولویت اصلی معاونت برنامه‌ریزی سازمان قرار دارد و در نظر داریم در این مسیر از ایده‌های نوآورانه و تجارب اندوخته کارشناسان، مدیران، مشاوران خبره و بازنشستگان عزیز سازمان در سراسر کشور از طریق فراخوان و برگزاری نشست‌ها و وبینارهای تخصصی و همچنین از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، نخبگان و پیشرانان عرصه هوش مصنوعی، برنامه‌ریزان حوزه تحول سازمانی و توسعه‌دهندگان کسب‌وکارهای دیجیتالی و مشارکت فعال مدیران و کارشناسان حوزه‌های تخصصی سازمان استفاده کنیم.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/F2ZWWA