شرکت خدمات ارتباطی رایتل، موافقتنامه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی (UNSP) را از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت کرد.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی رایتل، یکشنبه دوم اردیبهشتماه در حاشیه برگزاری جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با حضور عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیر محمدزاده لاجوردی جانشین وزیر در امور ارتباطات و معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) و جمعی از مدیران این سازمان، صادق عباسی شاهکوه مشاور وزیر و مجری طرح توسعه فیبر نوری منازل و کسبوکارها و حسین ملازاده مدیرعامل رایتل، موافقتنامه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی به شرکت رایتل با هدف توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کارها اعطا شد.
در این مراسم عیسی زارعپور، پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها را یکی از مهمترین پروژههای ارتباطی دولت سیزدهم دانست و گفت: پیش از این در حوزه ارتباطات ثابت، شاهد یک عقبماندگی جدی بودیم و همواره در ۱۰ سال گذشته کشورمان در این حوزه در رنکینگهای جهانی در انتهای لیست قرار داشت که این اصلاً شایسته مردم ایران نبود.
وی افزود: امسال غیر از اینکه برای افزایش «پوشش» تلاش میکنیم، به طور جدی «نهضت اتصال» را نیز در دستور کار قرار خواهیم داد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه این کار سخت را از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ آغاز کردیم و برای تسریع آن قوانین و مقررات لازم تصویب و منابع آن تأمین شد، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم عزم خود را جزم کرده است که تا پایان دولت کل شهرهای کشور را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهد.
گفتنی است شرکت خدمات ارتباطی رایتل که اکنون موفق به دریافت پروانه UNSP شده است، پیش از این در پروژه FTTH فعالیت خود را آغاز کرده و تعهداتی را پذیرفته بود. رایتل پایان سال گذشته عملیات اجرایی حفاری پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسبوکارها (FTTx) در استان آذربایجان شرقی را آغاز کرد. این پروژه از میانه آغاز شده و در شهرهای دیگر این استان ادامه خواهد داشت.
با تکمیل پروژه مذکور، بیش از ۳۵ هزار خانوار در این شهرستان به شبکه فیبر نوری رایتل متصل میشوند.
همچنین رایتل در اتصال شهرهای بومهن، ملارد و قدس در استان تهران و فردیس در استان البرز به فیبرنوری در حال انجام مقدمات اجرای پروژه بوده و تاکنون پیشرفتهای خوبی داشته است.
در پایان این مراسم، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات (UNSP) به شرکتهای مخابرات ایران، رایتل و مبیننت توسط وزیر ارتباطات اعطا شد تا به ترتیب مخابرات ایران متعهد به ایجاد ۷ میلیون، مبیننت ۳ میلیون و شرکت رایتل ۲ میلیون پوشش خانوار در پروژه فیبر نوری منازل و کسبوکارها شوند.