به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل پژوهشکده بیمه، طرح پژوهشی «شناسایی و اولویتبندی محرکهای توسعه تکافل در ایران» به روش کیفی تئوری زمینهای و اولویتبندی با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی فازی و طی ۶ ماه انجام خواهد شد و در آن «مهمترین محرکهای توسعه صنعت تکافل در ایران» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر مبنای معیارهای مختلف، مهمترین محرکهایی که باعث توسعه تکافل میشوند کدامند و در حوزه سیاست گذاری و عملیات کدام یک از این محرکها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.
از خروجیهای مورد انتظار این پژوهش میتوان به شناسایی و استخراج مهمترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه تکافل در شبکه و صنعت بیمه ایران و اولویتبندی مهمترین محرکها در توسعه تکافل از منظر خبرگان داخلی و خارجی مبتنی بر زیستبوم صنعت بیمه در ایران اشاره کرد.
شایان ذکر است در این نشست طرحنامه با موضوع «کشف تقلب بیمهای از طریق به کارگیری الگوریتمهای هوش مصنوعی (یادگیری عمیق، شبکه های عصبی و …)» نیز مطرح شد که در اولویت تصویب شورای پژوهشی قرار نگرفت.
تصویب طرح پژوهشی “محرکهای توسعه تکافل در کشور” در پژوهشکده بیمه
در دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال ۱۴۰۳ که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، طرح پژوهشی با موضوع محرکهای توسعه تکافل در ایران ارائه و تصویب شد.
لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/BTOvw9