معاون اول رییسجمهور با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در راستای ارتقای وضعیت معیشتی بازنشستگان گفت: با تصمیمات اتخاذ شده در دولت، متناسبسازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با سایر بازنشستگان و مستمریبگیران و همچنین حل مشکلات درمانی ایشان در حال پیگیری و اجرایی شدن است.
بهگزارش فراسو به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی معاون اول رئیسجمهور؛ دکتر محمد مخبر صبح امروز (دوشنبه) در آیین تجلیل از بازنشستگان و مستمریبگیران نمونه سراسر کشور سازمان تأمیناجتماعی که در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد، با تأکید بر اینکه دولت با جدیت پیگیر متناسبسازی حقوق بازنشستگان است و تا پایان دولت این موضوع حل خواهد شد، گفت: حداقل کف حقوق ماهیانه ۶ میلیونی بازنشستگان تأمیناجتماعی از نظر دولت قابل قبول نیست و باید مسئله حداقل حقوق دریافتی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمیناجتماعی هر چه سریعتر حل شود و بهزودی حداقل حقوق ماهیانه آنها را به ۱۰ میلیون تومان نزدیک میکنیم که تاکنون نیز در این دولت ارزشمندترین بنگاههای اقتصادی برای پرداخت بدهیهای تأمیناجتماعی به سازمان تأمیناجتماعی واگذار شده است و اکنون تأمیناجتماعی از یک سازمان بدهکار در ابتدای دولت به یک دستگاه طلبکار تبدیل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم بهویژه در حوزه شیوع بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: بازنشستگان؛ ارزشمندترین و مهمترین سرمایه کشور هستند و با وجود تمام این سختیها، حل مشکلات بازنشستگان و پرداخت حقوق آنان از مهمترین دغدغههای اصلی دولت بود که توانستیم این مشکلات را با آموزههای مکتب امام خمینی (ره) و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری پشت سر بگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: با تلاشهای دولت سیزدهم توانستیم با افزایش فروش نفت و آزادسازی داراییهای مسدود شده کشور، وضعیت درآمدی را سامان دهیم.
وی با بیان اینکه باید در تعریف بازنشستگی و ازکارافتادگی تجدیدنظر صورت پذیرد، ادامه داد: مفهوم بازنشستگی و خانهنشینی در فرهنگ دینی و تاریخی کشور موضوعیتی ندارد.
وی ادامه داد: دستاوردهای کنونی کشور و پیشرفتهای بهدست آمده طی سالیان گذشته در تمامی این حوزهها حاصل تلاشها و زحمات نسل بازنشسته امروز است و بزرگترین اشتباه این است که با بازنشستگی، کار و فعالیت یک نیروی با تجربه، پایانیافته تلقی شود.
وی با تأکید بر اینکه باید راهبرد انتقال اقتصاد از بخش دولتی به بخش خصوصی در دولت، وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمیناجتماعی با کمک جوانان باانگیزه در کنار نسل مجرب و با تجربهی بازنشسته پیگیری شود، تصریح کرد: باید عرصه اقتصادی نیز همانند سیاست و امنیت در دست مردم باشد تا مسائل حل شود و قرار گرفتن حوزههای تعاون، تأمیناجتماعی و اشتغالزایی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به معنای آن است که همه اسباب نهضت انتقال اقتصاد از دولت به مردم در این وزارتخانه و توسط بازنشستگان بهعنوان توانمندترین بخش جامعه شدنی است که دولت باید بسترهای حضور آنان را در عرصه اقتصادی فراهم نماید.
دکتر مخبر در ابتدای سخنان خود با تبریک ایامالله دهه مبارک فجر ادامه داد: ایام دهه فجر با نام امام خمینی (ره) گره خورده است و ایشان شخصیتی فقیه، فیلسوف، عارف، انسانشناس، جریانشناس و مدبر بودند که مکتب خدامحور و مردمباور ایشان کماکان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه مکتب و آموزش امام خمینی (ره) در مبارزه با نظام سلطه و ظالمان در جهان سابقه نداشته است، افزود: این فرهنگسازی امام در تمام دنیا گسترش یافته است و آمریکا و رژیم صهیونیستی که نماد قدرتی بودند که هر چه تصمیم بگیرند عملیاتی میشود؛ امروز به مرحلهای رسیدهاند که با بروزترین تسلیحات و تجهیزات پیشرفته در یک باریکه چند کیلومتری در غزه با چند هزار رزمنده فلسطینی این چنین گرفتار شدند و هیچ چاره و راه فراری برای خود نمیبینند.
لازم بهذکر است در این مراسم دکتر مخبر در ارتباطی ویدیو کنفرانسی با مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره ورزشی صندوق بازنشستگی کشوری که در مشهد در حال برگزاری بود، در جریان درخواستها و مطالبات آنان قرار گرفت.