مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: همکاری پژوهشی بیمه سلامت با دانشگاه علامه طباطبایی به حل مسائل کمک می کند.
به گزارش فراسو به نقل از پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، دکتر محمد مهدی ناصحی در نشست مشترک با رییس دانشگاه علامه طباطبایی که به همت مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت ایران در این دانشگاه برگزار شد گفت: بیمه سلامت تلفیقی از نیروهای با تجربه و دانشگاهی است، لذا با دیدگاه و رویکرد علمی و شاخصی برنامه های خود را اجرا می کند.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: سازمان بیمه سلامت ۴۵ میلیون نفر بیمه شده دارد که عمدتا از اقشار ضعیف، کم درآمد و دهک های پایین جامعه هستند، به طوری که ۲۰ میلیون نفر از بیمه شدگان این سازمان از عشایر و روستاییان هستند. بیمه سلامت با سیاست های علمی و کارشناسی شده اقدام به شناسایی افراد فاقد بیمه کرد که در همین راستا ۵ دهک اول جامعه تحت پوشش بیمه رایگان قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت در قالب ۵ صندوق بیمه ای از خدمات این سازمان بهره مند می شوند تصریح کرد: مهم ترین وظیفه سازمان بیمه سلامت حفاظت مالی از بیمه شدگان است که دراین خصوص با اختصاص بیمه رایگان و ایجاد صندوق حمایت از بیماری های خاص و صعب العلاج کمک بسیاری به بیمه شدگان داشته است.
دکتر ناصحی با تاکید براینکه پوشش جمعیتی مناسب در بحث بیمه در شرایط قابل قبولی قرار دارد اظهارداشت: علاوه بر سطح، عمق خدمات نیز روز به روز در حال افزایش بوده و خوشبختانه طی سالیان گذشته به میزان خدمات در حوزه توانبخشی، سالمندی و ناباروری افزوده شده است.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: بیمه سلامت از ظرفیت و بستر دانشگاه به ویژه موسسه آموزش عالی بیمه اکو در بخش پژوهش استفاده کرده و ما به دنبال آن هستیم که حتی در جذب نیرو از افراد با رشته های مرتبط در حوزه بیمه استفاده کنیم، چرا که این افراد درحل چالش ها و مشکلات بیمه کارآمدتر هستند. در حال حاضر بحث پیشگیری و خرید راهبردی دو موضوع مهم برای بیمه سلامت است که همکاری های تنگاتنگ و تعاملات دو جانبه در این خصوص نقش مهمی برای بیمه خواهد داشت.
وی گفت: در بحث سالمندی نیز بیمه سلامت به دنبال تغییر ساختارها است تا بتواند در آینده خدمات بهتری را به جامعه سالمند کشور ارایه دهد، چون شیب جمعیت به سمت افزایش سالمندی بوده و باید از قبل برای آن تدابیر مناسب در نظر گرفته شود.
لازم به ذکر است از مهم ترین زمینه های همکاری میان سازمان بیمه سلامت ایران و دانشگاه علامه طباطبایی می توان به طراحی و اجرای برنامه های آموزشی تخصصی مشترک، طراحی و اجرای برنامه های پژوهشی مشترک، طراحی و برگزاری نشست ها و همایش های مشترک، همکاری در زمینه های مرتبط با هوشمندسازی، همکاری در زمینه انجام مطالعات تطبیقی و استفاده از ظرفیت های بین المللی، همکاری در زمینه ترجمان دانش و تولیدات علمی، ارایه خدمات مشاوره ای، هدایت پایان نامه های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای تحقیقاتی مرکز، تبادل اطلاعات علمی و پژوهشی بین دانشگاه و مرکز و تبادل بانک های اطلاعاتی اشاره کرد.
گفتنی است در پایان این نشست پس از توضیحات رییس دانشگاه علامه طباطبایی و سرپرست مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت ایران در بحث همکاری های دو جانبه پژوهشی، تفاهم نامه ای در این خصوص میان این دو نهاد آموزشی و بیمه ای منعقد شد.