رئیس سازمان برنامه و بودجه با تأکید بر ضرورت تنظیم یک بودجه منسجم و کارشناسی دقیق برای ارائه به دولت تا پایان دیماه، گفت: با استفاده از نظام درآمد- هزینه، میتوان نظام بودجهریزی کشور را متناسب با شرایط استانی و منطقهای بهبود بخشید.
به گزارش فراسو به نقل از سازمان برنامه و بودجه، ششمین جلسه بررسی بخش تفصیلی بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور با حضور داود منظور، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، معاونان و رؤسای امور سازمان برنامه و بودجه تشکیل شد.
در این جلسه گزارش «برنامه زمانبندی تدوین بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳» از سوی امور هماهنگی و تلفیق بودجه، گزارش «برنامه تنظیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش اعتبارات هزینهای استانی» از سوی امور برنامه و بودجه استانها و گزارش «اهم تکالیف سازمان برنامه و بودجه کشور در برنامه هفتم توسعه» از سوی معاونت امور برنامهریزی سازمان برنامه و بودجه ارائه شد.
منظور در این نشست با تأکید بر ضرورت تنظیم یک بودجه منسجم و کارشناسی دقیق برای ارائه به دولت تا پایان دیماه، گفت: مطابق زمانبندی در نظر گرفته شده، نظرهای دستگاهها دریافت و اعتبارات مورد نیاز برای انجام تکالیف آنها در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به تکلیف سازمان برنامه و بودجه در برنامه هفتم توسعه مبنی بر طراحی و استقرار نظام نوین درآمد- هزینه استانها، بیان کرد: طراحی و استقرار این نظام، حرکت به سمت عدم تمرکز بودجهای در استانهاست و باعث افزایش میزان مشارکت استانها در تأمین درآمدها میشود.
معاون رئیسجمهور افزود: با استفاده از این نظام درآمد- هزینه، میتوان نظام بودجهریزی کشور را متناسب با شرایط استانی و منطقهای بهبود بخشید.
منظور با تأکید بر ضرورت انضباط مالی دولت، درباره بدهیهای دولت، بیان کرد: بر اساس مصوبه برنامه هفتم توسعه، صرفاً بدهیهایی به عنوان بدهی دولت به رسمیت شناخته میشود که دارای شناسه یکتا از وزارت امور اقتصادی و دارایی باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه خواستار ارائه جمعبندی تکالیف این سازمان در برنامه هفتم توسعه به همه امور تخصصی سازمان برنامه و بودجه شد و گفت: ضرورت دارد همه امور سازمان به تکالیف قانونی خود در برنامه هفتم توسعه، توجه لازم را داشته باشند.
بر اساس این گزارش، در این نشست معاونان و رؤسای امور سازمان به بیان نظرها و دیدگاههای خود پرداختند.