امروز شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳

گزارش نموداری روند داوری مقالات و نحوه انتخاب برترین‌های همایش ملی و بین‌المللی بیمه و توسعه

روند داوری مقالات ارسال شده به دبیرخانه سی‌امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه و نیز نحوه انتخاب برترین‌های صنعت بیمه در حوزه‌های مرتبط جهت بهره‌برداری و اطلاع مخاطبان در قالب گزارش نموداری منتشر شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، دبیرخانه علمی همایش بیمه و توسعه، گزارش نموداری روند داوری مقالات و نحوه انتخاب برترین‌های صنعت بیمه در حوزه‌های مرتبط سی‌امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه را منتشر کرد.
روند داوری مقالات ارسال شده به دبیرخانه همایش بین‌المللی بیمه و توسعه ۱۴۰۲ متشکل از بیست مرحله از جمله بررسی و تصویب محورهای همایش، اعلام محورهای همایش به کمیته علمی همایش، راه‌اندازی تارنمای همایش، تشکیل بانک داوران، راه‌اندازی سامانه همایش نگار، طراحی پوسترها، انتشار فراخوان دریافت مقالات، دریافت و داوری آثار، تعریف پنل‌های تخصصی ارائه مقالات می‌باشد. پس از آن نیز آثار برتر صنعت بیمه، در پنج حوزه شامل کتاب برتر سال در صنعت بیمه، ایده برتر، پژوهشگر برتر و پارسای برتر(پایان نامه کارشناسی‌ارشد و رساله دکتری) انتخاب گردیده است که در اولین روز برگزاری همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۲ از پدیدآورندگان این آثار تجلیل خواهد شد.
در خصوص نحوه انتخاب آثار برترین‌های صنعت بیمه، پس از اعلام فراخوان عمومی به منظور دریافت کتاب‌های داوطلب رقابت، تعداد ۳۵ کتاب از نویسندگان مختلف(۱۲ اثر ترجمه و ۲۳ اثر تالیف) دریافت و پس از داوری توسط اساتید و صاحب‌نظران بیمه در نهایت یک کتاب به عنوان اثر تالیفی برتر، یک کتاب به عنوان اثر ترجمه برتر و یک اثر ترجمه به عنوان کتاب شایسته تقدیر انتخاب گردید.
یکی از نوآوری‌های همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۲، دعوت از پژوهشگران به منظور ارائه ایده‌های کاربردی در صنعت بیمه می‌باشد. به همین منظور پس از اعلام فراخوان عمومی در تاریخ ۲۰ آبان ۱۴۰۲ تعداد ۶۴ ایده از سوی پویشگران صنعت بیمه دریافت و ایده‌های دریافتی براساس شیوه‌نامه ارزیابی ایده‌های برتر از سوی صاحب‌نظران صنعت بیمه مورد ارزیابی اولیه و امتیازدهی قرار گرفت. در گام بعد امتیازات اولیه توسط ۵ نفر از اعضای کمیته ارزیابی ایده‌های سال مورد قضاوت قرار گرفت و در نهایت ۵ ایده به عنوان ایده برتر انتخاب شدند.
فراهم نمودن زمینه رقابت فعالیت‌های پژوهشیِ پژوهشگران صنعت بیمه از دیگر مواردی است که در همایش سال جاری برای اولین بار انجام پذیرفته است. در این راستا از تاریخ ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۲ قالب ارائه آثار پژوهشی از طریق تارنمای پژوهشکده بیمه منتشر گردید و تا تاریخ ۳۰ آبان ۱۴۰۲ تعداد ۱۷ نفر از پژوهشگران آثار پژوهشی خود را به دبیرخانه همایش ارسال نمودند. آثار دریافتی پس از داوری و ارزیابی از سوی اساتید و صاحب‌نظران، در نهایت در کمیته ای متشکل از ۵ نفر از اساتید و متخصصین صنعت بیمه مورد قضاوت قرار گرفت و در نهایت ۳ نفر از پژوهشگران به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شدند.
برخی از نیازهای پژوهشی صنعت بیمه همواره از سوی دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی مورد توجه قرار گرفته است که در سال جاری برای نخستین بار فرصتی فراهم شد تا این گروه از پژوهشگران نیز نتایج فعالیت‌های پژوهشی خود را به رقابت بگذارند. از تاریخ اعلام فراخوان دریافت پارسای برتر‌ (پایان نامه کارشناسی‌ارشد و رساله دکتری) تعداد ۱۲ رساله دکتری و ۱۳ پایان نامه کارشناسی ارشد مرتبط با موضوع بیمه و تکافل دریافت شد. آثار دریافت شده از سوی ۱۵ نفر از اساتید دانشگاه در رشته‌های مختلف علمی مرتبط با موضوع پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، ارزیابی اولیه شدند. سپس امتیازات داده شده در کمیته ای متشکل از ۵ نفر از اساتید دانشگاه مورد قضاوت نهایی قرار گرفت و تعداد ۵ پایان نامه در مقطع کارشناسی ‌ارشد و ۵ رساله در مقطع دکترای تخصصی به عنوان پارسای برتر انتخاب گردید.
شایان ذکر است از تعداد ۵۲۶ مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش بیمه و توسعه از داخل و خارج از کشور، ۶۰ مقاله داخلی و خارجی در بخش ارائه، ۶۰ مقاله برای چاپ در کتاب مجموعه مقالات سی‌امین همایش ملی و یازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه و ۸۰ مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است.

برای دریافت گزارش نموداری روند داوری مقالات همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۲ اینجا کلیک کنید.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/UMgOfp