چهارمین جلسه کارگروه مشترک حقوقی قوه قضاییه و صنعت بیمه با ریاست دکتر جمادی معاون قضایی دادستان کل کشور، پورکیانی دبیر کل سندیکای بیمهگران ایران و اعضای کارگروه، روز سهشنبه (۲۱ آذر) در سالن جلسات سندیکا برگزار گردید.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، در ابتدا جلسه دبیرکل سندیکا ضمن خیرمقدم و تشکر از تعامل و همکاریهای ارزشمند قوه قضاییه در خصوص حلوفصل برخی از چالشهای فیمابین صنعت بیمه و قوه قضاییه، تلاش بیوقفه در راستای تسریع و تسهیل امور بیمهای بیمهگذاران و ایجاد وحدت رویه در اجرای قوانین مربوط در احکام قضایی سراسر کشور، اقدامات و مصوبات این کارگروه را بسیار مفید و مؤثر ارزیابی نمود و ابراز امیدواری کردند که مؤسسات بیمه با طرح چالشهای اصلی خود در امور قضایی در این کارگروه و انجام کار کارشناسی در جلسات آن، شاهد کاهش برخی مشکلات پیش روی مؤسسات بیمه باشند.
در ادامه جلسه دکتر جمادی با تقدیر از خدمات اعضای کارگروه افزود: با فعالیت و بررسی موضوعات و چالشهای فیمابین مؤسسات بیمه و قوه قضاییه در جلسات آتی این کارگروه شاهد کاهش مشکلات موجود باشیم و این مسائل به حداقل برسد.ضمن اینکه تمام این تلاشها با رویکرد تسریع و تسهیل در امور بیمهگذاران و فعالیت بیمهگران و نهایتاً ایجاد وحدت رویه در صدور احکامی است که محاکم قضایی سراسر کشور در ارتباط با پروندههای بیمهای در پیش روی دارند.البته کلیه مصوبات کارگروه بر حول محور قوانین بیمهای و قضایی خواهد بود و این کارگروه با انجام کارشناسیها لازم موضوع اجرای قوانین را تسهیل خواهند نمود، ضمن اینکه وجود ایجاد وحدت در احکام مراجع قضایی مدنظر میباشد معهذا اصل کار این کارگروه همانا تسهیل امور بیمهای آحاد مختلف جامعه و صیانت از حقوق بیمهگذاران و بیمهگران میباشد.
همچنین معاون قضایی دادستان کل کشور به لزوم ادامه برگزاری دورههای آموزشی تخصصی برای قضات در سراسر کشور اشاره نموده و دورههای برگزارشده را بسیار مؤثر ارزیابی نمودند.
رئیس کارگروه مشترک حقوقی قوه قضاییه و صنعت بیمه با توجه به اهمیت فعالیتهای این کارگروه اظهار داشتند: ازآنجاییکه برخی اشکالات و تنگناهای اجرایی و قانونی در برخی از قوانین مرتبط با صنعت بیمه وجود دارد، یکی از وظایف و اقدامات این کارگروه میتواند بررسی قوانین جاری و ارائه پیشنهادات اصلاحی با رویکرد تسهیل و تسریع در اجرای قوانین باهدف رفاه بیشتر برای مردم باشد.
وی در پایان اظهار امیدواری نمودند که پیشنهادات اصلاحی این کارگروه برای طی مراحل قانونی به مجلس شورای اسلامی و کمیسیونهای تخصصی مرتبط ارسال و با پیگیریهای مشترک نتایج موردنظر محقق شود.
در پایان اعضای کارگروه مشترک با توجه به دستور جلسه که به «بررسی نحوه اجرای احکام محکومیتهای مالی شرکتهای بیمه،چالشها و راهکارهای برونرفت از این چالشها» اختصاصیافته بود به بحث و تبادلنظر پرداختند و مقرر گردید به منظور ایجاد وحدت رویه و رفع مشکلات مربوط قوه قضاییه و سندیکا با هماهنگی و تبادل اطلاعات و مستندات مربوط اقدامات قانونی لازم را به عملآورند.
گفتنی است در پایان جلسه رئیس کارگروه مشترک حقوقی قوه قضاییه و صنعت بیمه و دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران از خدمات و تلاشهای ارزشمند دکتر مظفری عضو سابق کارگروه با اهدا لوح تقدیر و تشکر بعمل آوردند.