امروز شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳

مرتضوی: دولت ۲۰ هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال تصویب کرد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ‌با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم برای کاهش نرخ بیکاری گفت: امسال دولت برای ایجاد اشتغال ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار تصویب کرد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی وزارت کار، جلسه شورای هماهنگی مدیران مجموعه‌های تحت امر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان با حضور مرتضوی وزیر، عباسی استاندار و آقازاده رئیس مجمع نمایندگان استان، آخرین برنامه سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به گیلان بود.‌

در این جلسه عمده‌ترین مسائل و موضوعات مهم مجموعه های تحت امر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مرتضوی در این نشست با قدردانی از اهتمام نماینده عالی دولت در گیلان به واسطه پیگیری‌های جدی تا حصول نتیجه به ویژه در بخش‌هایی که با تعاون، کار و رفاه اجتماعی جامعه مرتبط است، هم گرایی و افزایی همه قوا در استان را منشا خیرات و برکات فراوان برشمرد.

وی از مدیران زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان خواست تا ضمن تقویت عملکرد موفق خود، نسبت به رفع مشکلات با توکل بخدا در خدمت صادقانه به مردم تمام همت و تلاش خود را به کار بندند.

۹۹ درصد جمعیت ایران زیرپوشش فراگیر بیمه‌ها هستند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در ادامه سفر خود به گیلان پس از کلنگ‌زنی طرح توسعه بیمارستان رسول اکرم(ص) رشت، با همراهی اسدالله عباسی نماینده عالی دولت در گیلان، آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه رشت و سید علی آقازاده رئیس مجمع نمایندگان گیلان و نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان؛ در بخش اوژانس این بیمارستان حاضر شد و ضمن عیادت تعدادی از بیماران بستری در این بخش، با شماری از پزشکان، پرستاران،کارکنان و عوامل این بیمارستان نیز دیدار و گفت و گو کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: ۹۹ درصد از جمعیت ایران تحت پوشش فراگیر بیمه‌های تامین اجتماعی، سلامت و سایر بیمه‌ها هستند.

سید صولت مرتضوی گفت: معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی کشور طرح توسعه مراکز بیمارستانی و درمانی ملکی را در دستور کار قرار داده و در این راستا طرح توسعه بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) در دستور کار قرار گرفت.

وی اضافه کرد: این طرح در مساحتی بیش از پنج هزار متر مربع اجرایی می شود و شامل طرح‌های تخصصی و فوق تخصصی از جمله ایجاد بخش جراحی قلب، آنژیو قلب و اورژانس است و امیدواریم این طرح با قوت و قدرت هرچه سریعتر اجرایی شود.

مرتضوی افزود: ۵۳ درصد از جامعه هدف کشور تحت پوشش مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی هستند و ۲۸ درصد خدمات بصورت مستقیم در سه سطح یک، دو و سه به صورت مستقیم در مراکز ملکی ارائه می‌شود و مابقی هم در مراکز درمانی وابسته به علوم پزشکی به همین شکل با فرانشیز بسیار اندک ارائه می‌شود‌.

وی تاکید کرد: آن دسته از کسانی هم که به بخش خصوصی مراجعه می‌کنند فاکتور را به سازمان تامین اجتماعی تحویل داده و در کمترین فرصت هزینه‌های خود را از این سازمان دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر دولت در رابطه با فراگیر کردن بیمه‌های درمان بیمه سلامت را نیز بر سایر بیمه‌ها اضافه کرده است. کسانی که تاکنون فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای درمانی هستند افرادی‌اند که تمایلی به پوشش بیمه ندارند. به اعتقاد ما معتقد بیش از ۹۹ درصد از جمعیت ایران تحت پوشش فراگیر بیمه های تامین اجتماعی، سلامت و سایر بیمه ها هستند.

طرح توسعه بیمارستان رسول اکرم(ص) رشت کلید خورد

کلنگ اجرای طرح توسعه بیمارستان رسول اکرم(ص) رشت در وسعت پنج هزار مترمربع با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استاندار گیلان، نماینده ولی فقیه، رئیس مجمع نمایندگان و مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان بر زمین زده شد.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی کشور در آئین کلنگ زنی طرح توسعه بیمارستان رسول اکرم(ص) گفت: این بیمارستان بزرگترین‌مرکز درمانی گیلان است و سال گذشته ۱۲ درصد ضریب اشغال تخت این بیمارستان افزایش یافته است.

مهدی اسلامی، اولویت بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی را نظام‌سلامت اعلام کرد و افزود: قطعا کار کردن در نظام سلامت امری مقدس است بخصوص اگر این کارکرد در حوزه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تامین اجتماعی باشد.

وی در رابطه با افزایش کیفیت درمان گفت: یکی از جایگاههای بسیار مهم درمان در تامین اجتماعی درمان مستقیم (درمانی که در مراکز ملکی مان وظیفه داریم به طور رایگان به همه بیمه شدگان خدمات ارائه کنند) می باشد.

اسلامی تاکید کرد: در دولت سیزدهم برای اولین بار نظام‌ پرداخت بعنوان قوه محرکه اصلی درمان که ساختار پزشکان متخصص و سایر کادر درمان، اصلاح شد.

وی گفت: اگر بتوانیم‌ پزشکان را در مراکز درمانی جذب و تثبیت کنیم ارزش این کلنگ‌زنی‌ها بیشتر خواهد بود.

مجموعه‌های ورزشی کارگران فعال شود

مرتضوی همچنین در بازدید از ورزشگاه کارگری صومعه‌سرا افزود: به روایت آمار منتشره از مرکز آمار ایران و سایر مراجع رسمی نرخ ۶٫۲ درصد بیکاری بسیار قابل قبول برای این استان به شمار می‌رود که استان گیلان را از سایر استان‌ها متمایز کرده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با ادامه اقدامات انجام شده شاهد سیر نزولی نرخ بیکاری در گیلان باشیم؛ این استان ظرفیت‌ها و استعدادهای فراوانی دارد که می تواند بخش قابل توجهی از تولید ناخالص ملی کشور را به خود اختصاص دهد و بخشی از مسئله اشتغال کشور را حل کند.

مرتضوی از مسئولان شهرستانی خواست نگاه درآمدزایی به این مجموعه نداشته باشند و به فرماندار صومعه سرا هم تاکید کرد روند امور را با جدیت دنبال کنند.

صنایع چوب و کاغذ ایران را به وضعیت شکوفایی برمی‌گردانیم

وزیر کار همچنین  در جریان بازدید ‌از صنایع چوب و کاغذ ایران(چوکا) و جلسه بررسی مشکلات و مسائل مربوط به آن‌ با بیان اینکه منابع طبیعی بخشی از زمین ها را برای تولید چوب در اختیار کارخانه چوکا قرار دهد، گفت: این کارخانه با انعقاد قرار داد با کشاورز، اجرای طرح کشت قراردادی را در دستور کار قرار داده و چوب تولیدی کشاورزان را برای استفاده در کارخانه خریداری کند.

مرتضوی با اعلام نارضایتی از وضعیت این کارخانه گفت: خوشایند نیست سرمایه‌های کشور در این وضعیت نامناسب بوده و مجموعه عظیمی مانند چوکا باشد و ما وارد کننده کاغذ باشیم این شرایط با هیچ‌منطق اقتصادی سازگار نیست.

وی یادآور شد: با تلاش همکاران اقدامات خوبی برای ادامه فعالیت این کارخانه انجام شده که تاکنون توانسته به فعالیت خود ادامه دهد اما باید با تدوین و اجرای برنامه‌های ۲ ساله و پنج ساله این کارخانه را به نقطه مطلوب برسانیم.

وی خواستار تشکیل کارگروهی برای پیگیری و حفاظت از اموال چوکا شد و افزود: این کارخانه باید سوددهی بالایی داشته باشد و ملزم می شویم که هرآنچه در طرح مولدسازی به فروش برسد برای ارتقای کارخانه در این شهرستان هزینه شود و درآمد آن برای بازنشستگان صرف شود.

مرتضوی از منابع طبیعی خواست بخشی از زمین‌هایی که در اختیار دارد را برای تولید چوب به این کارخانه اختصاص دهد و افزود: چوب‌های ساقط شده، شاخ و برگ‌های جمع‌آوری شده باید به این کارخانه اختصاص یابد.

وی گفت: کارخانه چوکا کشت قراردادی را مدنظر قرار دهد و با انعقاد قرارداد با کشاورز چوب تولیدی آنها را خریداری کند. دستگاه‌های خدمات رسان در یک بازه زمانی ۶ ماهه به این مجموعه کمک‌های لازم را داشته باشند تا بعد از ۶ ماه کل بدهی خود را تسویه کنند.

۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغالزایی تصویب شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در جلسه بررسی مسائل و موضوعات حوزه تحت فعالیت خود در شهرستان‌های فومن و شفت ضمن شنیدن موارد و مشکلات این منطقه از سوی مسئولان، با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم برای کاهش نرخ بیکاری افزود: امسال دولت برای ایجاد اشتغال ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار تصویب کرده و سهم بانک‌ها نیز مشخص شده است که با این میزان اعتبار اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد شد.

سید صولت مرتضوی همچنین به مشکلات ساختمان اداری ودرمانی تامین اجتماعی فومن و‌ شفت و کمبود پزشک و کادر درمانی تامین اجتماعی و بهزیستی اشاره و تصریح کرد: تلاش می کنیم با هماهنگی مسئولان منطقه و کمک دولت این مشکلات به زودی بر طرف شود.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/Jils9m