امروز شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳

معرفی توانمندی های ۵ شرکت دانش بنیان زنجیره آهن و فولاد در رویداد “دایان۷ “

توانمندی های ۵ شرکت دانش بنیان زنجیره آهن و فولاد، امروز در رویداد همرسانی «دایان ۷» ارائه شد.

به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، رویداد همرسانی دایان ۷ با هدف توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان زنجیره آهن و فولاد با حضور تعدادی از شرکت های دانش بنیان، در سالن اجتماعات ایمیدرو برگزار شد. در این رویداد محمد رضا موثقی نیا سرپرست هیات عامل ایمیدرو و تعدادی از مدیران سازمان حضور داشتند.

در این مراسم، شرکت های دانش بنیان زنجیره آهن و فولاد انتخاب شده در بخش داوری رویداد دایان ۷، به معرفی شرکت، ارائه توانمندی ها و تولیدات و خدمات خود پرداختند.

تولید انواع رولیک ها و غلطک های نوار نقاله

نرجس السادات رضوی، مدیرعامل شرکت کاوش انرژی ایرانیان گفت: این شرکت به تولید تجهیزات و ملزومات سیستم های انتقال مواد زنجیره فولاد، مس، کارخانه های خردایش معدنی و غیره می پردازد.

وی افزود: بخشی از محصولات این شرکت شامل انواع رولیک ها و غلطک های نوار نقاله است.

ساخت سامانه مانیتورینگ هوشمند طاها پایش

انوشیروان فرشیدیان فر، مدیرعامل شرکت پژوهشی و صنعتی طاها قالب توس با اشاره به حوزه فعالیت این شرکت در زمینه تولید ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته صنایع فولاد و مس تصریح کرد: محصولات این شرکت مشتمل بر تولید انواع مبدل های صفحه ای واشردار، نیمه جوشی و جوشی، بازسازی و خدمات لیزر سیستم های آب شیرین کن و تصفیه پساب تقطیر غشایی و RO است.

وی ادامه داد: روتاری کاتر سیستم های پلتایزینگ، نمگیرهای تیغه ای، کمیکال واش (CIP)، سیستم های سرمایشی تبرید تبخیری طاها مدیا و نیز ساخت اسکرو، چرخنده، شافت و سامانه مانیتورینگ هوشمند طاها پایش، بخش دیگری از محصولات شرکت طاها قالب توس است.

ساخت پایلوت گندله سازی

حسین مظاهری، مدیرعامل شرکت پایا صنعت سما به عنوان شرکت دانش بنیان نوپا در ساخت تجهیزات آزمایشگاهی صنعت فولاد گفت: محصولات و خدمات این شرکت شامل پایلوت پلنت گندله سازی، دیسک میل، تست استحکام گندله پخته و تست استحکام گندله خام است.

وی ادامه داد: از دیگر محصولات و خدمات شرکت یادشده، انواع نمونه گیرهای اتوماتیک گندله و آهن اسفنجی، نمونه گیرهای سنگ شکن، سیکلوسایزر، ایرجت و هات پلیت است.

تولید آهن اسفنجی از ضایعات صنایع فولاد

حسن نوری، مدیرعامل شرکت پارس تکین آهن دانش بنیه در این مراسم با اشاره به اینکه این شرکت فعالیت خود را در زمینه تولید آهن اسفنجی از سال ۱۳۹۱ در مقیاس آزمایشگاهی شروع کرد و موفق به ثبت اختراعات متنوعی در این زمینه شد، گفت: از جمله این نوآوری ها، تولید محصول در مقیاس نیمه صنعتی است.

وی ادامه داد: در این طرح، از انواع منابع اکسیدی به خصوص ضایعات صنایع فولاد (پوسته اکسیدی، نرمه گندله و …)، آهن اسفنجی با کیفیت تولید می شود که مزایای بسیاری برای کارخانجات تولید شمش فولاد دارد. درصد ذوب دهی بالای محصول، میزان فسفر و گوگرد استاندارد و درصد کربن پایین، از جمله ویژگی های مثبت کیفیت محصول تولیدی آن است.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/1TSoVC