امروز یکشنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۳

ضرورت اهتمام جدی تر بانک‌های استان مرکزی در پرداخت وام‌های تکلیفی

 معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری مرکزی گفت: بانک‌های استان در پرداخت وام‌های تکلیفی به متقاضیان به خصوص در حوزه اشتغال اهتمام جدی‌تری داشته باشند.

به گزارش فراسو، «حسن میرزا خانی» روز شنبه در کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایه‌گذاری استان مرکزی، افزود: بانک‌ها در مراجعه مردم به شعب، به بهانه ناترازی منابع و مصارف، به متقاضیان پاسخگو نیستند در صورتی که وام‌های تکلیفی به منابع و مصارف بانکی ارتباطی ندارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری مرکزی گفت: همواره مدافع شبکه بانکی به شرط انجام وظیفه هستم اما در صورت انجام نشدن وظایف و قصور شبکه بانکی، نمی‌توان از این مجموعه دفاع کرد.

میرزاخانی افزود: مدیران بانکی استان باید برای مبالغ تخصیصی وام را از تهران پیگیری کنند و در صورت کم توجهی، نمی‌توان انتظار داشت روند پرداخت وام در استان مطلوب شود.

وی بیان کرد: دولت سیزدهم، دولت کار و تلاش است و تعطیلی هم ندارد و همواره شبکه بانکی باید برای کمک به رونق تولید و رفع موانع به عنوان مطالبه جدی تلاش کند.

میرزاخانی افزود: بی‌عدالتی در شبکه بانکی کشور نسبت به استانها وجود دارد زیرا ۵۵ درصد سپرده کشور در تهران و ۶۸ درصد پرداخت‌ها نیز در شعب بانکی تهران انجام می‌شود که موجب ناترازی در استان‌ها می‌شود.

وی بیان کرد: در بیمه تجاری و کارت بازرگانی نیز بی‌عدالتی مشهود است که از مجلس درخواست می شود به این مهم در مرکز پژوهش‌های مجلس رسیدگی کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری مرکزی گفت: کارت بازرگانی‌ واحدهای صنعتی که در استان‌ها مستقر هستند در تهران صادر می‌شود که مشکلاتی در شبکه بانکی ایجاد می‌کند و متولیان امر وظیفه دارند نسبت به اصلاح این مهم اقدام کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم گفت: یک هزار ۴۳۳ میلیارد تومان تسهیلات جزء ۲ تبصره ۱۶ اواخر سال گذشته به استان ابلاغ شد که تاکنون ۷۱ درصد این رقم در قالب ۱۸ بانک استان اختصاص یافته است.

« جمشید امیدی» افزود: همچنی تسهیلات جزء یک تبصره ۱۶ برای بهزیستی نیز ۲۲۵ میلیارد تومان معادل ۸۷ درصد است که توسط بانک‌ها به متقاضیان پرداخت شد.

وی بیان کرد: ۴۶۰ میلیارد تومان نیز برای کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی ابلاغ شد که معادل این رقم تخصیص یافت و بانک‌های عامل ۹۳ درصد این تسهیلات را پرداخت کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: ۷۱ درصد تسهیلات قرض‌الحسنه ابلاغی استان، اختصاص یافته که معادل ۷۰ درصد به بانک‌ها معرفی شدند.

امیدی افزود: ۳۳ درصد تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی نیز به استان ابلاغ شده است.

جمشیدی افزود: همچنین ۹۸۱ متقاضی توسط بسیج سازندگی موفق به دریافت ۷۵ میلیارد تومان به بانک‌های استان شده‌اند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است و بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ در این استان فعالیت می‌کنند.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/ftWCAH