امروز یکشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

تراز مثبت و عملکردی موفقیت‌آمیز از بانک برتر سال ایران

روند درآمد بانک پاسارگاد نشان می دهد که درآمد این بانک در ۶ ماهه دوم سال به نسبت بهار و تابستان بیشتر است. آمارهایی درخشان از عملکردی موفقیت‌آمیز از «وپاسار» در میزان حمایت‌های مالی در بستر توسعه اقتصادی و مسئولیت‌های اجتماعی که موجبات کسب عنوان بانک برتر سال ایران و مدیرعامل آن به عنوان «چهره ماندگار بانکداری ایران» را فراهم آورد.

به گزارش فراسو، مجموعه عوامل و فعالیت‌های انجام گرفته توسط بانک پاسارگاد، آنهم در روزگاری که شبکه‌های پولی کشور در تامین منابع مالی خود عمدتا دچار مشکل هستند، دستیابی به یک افتخار جهانی در انتهای سال ۲۰۲۲ میلادی از سوی معتبرترین نشریه اطلاعاتی و تحقیقاتی جهان در ارزیابی عملکرد بانک‌های جهانی، نشان‌دهنده یک عملکرد درخشان از سوی مدیران و کارکنان بانک پاسارگاد و افتخاری برای ایران و ایرانی است.

کسب عنوان بانک برتر سال که توسط نشریه بنکر برای هشتمین سال به بانک پاسارگاد ایران معرفی شد، بیانگر سرآمد بودن بانک‌های منتخب در تمامی معیارهای مورد ارزیابی در کشور خود می‌باشد.

بانک پاسارگاد در کنار فعالیت‌های معمول شبکه بانکی و مالی در فعالیت‌های مربوط به حوزه مسئولیت‌های اجتماعی هم حضوری چشمگیر دارد. امروز وقتی به کارنامه فرهنگی بانک پاسارگاد نگاه می‌کنیم متوجه امور خیرخواهانه فرهنگی موثر این بانک، به‌خصوص در زمینه مدرسه‌سازی و راه‌اندازی کتابخانه‌های عمومی می‌شویم.

آمار و ارقام نشان می‌دهد که بانک پاسارگاد طی چندین سال فعالیت حرفه‌ای مالی و بانکی، در ساخت و راه‌اندازی ده‌ها مدرسه و کتابخانه در بخش‌های محروم جامعه فعال بوده و هنوز این امر ادامه دارد؛ زیرا یک مدیر آگاه به خوبی می‌‌داند که رشد و توسعه اقتصادی جامعه مرهون افراد آگاه و باسواد آن جامعه است. ساخت یک مدرسه یا کتابخانه فقط یک امر خیرخواهانه ساده به منزله شادکردن دل کودکان نیست بلکه به معنای فراهم کردن زیر ساخت‌های رشد و توسعه اقتصادی است.

مدیران بانک پاسارگاد، بر اساس برنامه‌های تدوین شده از آغاز می‌دانستند که با اجرای مسئولیت‌های اجتماعی سازمان خصوصی بانک پاسارگاد می‌توانند به سهم و توان خود در رشد و توسعه جامعه ایران نقش داشته باشند. موضوعی که موجبات انتخاب مدیرعامل بانک پاسارگاد به عنوان خیر برتر؛ توسعه فرهنگ و دانش در قالب مسئولیت اجتماعی را فراهم کرد.

تراز وپاسار نشان از ۴۷۵۰۵ میلیارد ریال سود تسهیلات اعطایی و ۳۶۶۱۵ میلیارد ریال سود پرداختی به سپرده دارد. بانک از ابتدای سال مالی تا پایان آبان ماه ۱۴۰۱ تراز مثبت ۱۰,۹۹۸٫۴ میلیارد تومان (۴۲٫۰۱%) را ثبت کرده است.

رشد چشمگیر تراز عملیاتی بانک صادرات در نیمه نخست سال جاری و درآمد تسهیلات اعطایی بانک پاسارگاد در کنار حمایت‌های مالی از بخش‌های مختلف اقتصادی خصوصا دانش بنیان با هدف کمک به توسعه اقتصادی سبب شد تا این بانک در زمره برترین بانک‌های جهانی قرار گرفته و به عنوان «بانک برتر اسلامی ایران» در سال ۲۰۲۲ دست پیدا کند.

گفتنی است، حمایت‌های مالی بانک پاسارگاد ایران در راستای توسعه اقتصادی و انجام اقدامات کارآفرینانه به همراه فعالیت‌های دانش‌بنیان این بانک زیر نظر خانه صنعت، معدن و تجارت ایران نیز موجب شد تا دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد در چهاردهمین دوره معرفی چهره‌های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران به‌عنوان «چهره‌ ماندگار بانکداری ایران» معرفی و مورد تقدیر قرار بگیرد./رصد بورس

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/d8Z2ny