امروز سه شنبه، ۱۹ تیر ۱۴۰۳

استقرار ۲۴۶ شرکت مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات تا سال ۱۴۰۴ در منطقه پیام

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام از استقرار ۲۴۶ شرکت مرتبط با فناوری های نوین با هدف تحقق اقتصاد دیجیتال در این منطقه در یک افق چهار ساله در پیام خبر داد.

به گزارش فراسو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات، اکبر قنبرپور مدیر عامل این منطقه جذب بنگاه های اقتصادی برای محقق ساختن شبکه ملی اطلاعات را از مهم ترین برنامه های  منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام عنوان کرد و گفت: هم اکنون ۶۶ شرکت در حوزه آی.تی و آی.سی.تی در این منطقه مستقر است که بنا داریم این تعداد را در یک برنامه چهار ساله به ۲۴۶ شرکت برسانیم، این در حالی است که با فعال شدن این تعداد واحد بیش از ۷۰ درصد صنایع مرتبط با فناوری های نوین در پیام به این بخش اختصاص می یابد.
وی افزود: به همین منظور عملیات احداث و توسعه زیر ساخت ها در فاز چهار در هفت ناحیه و در مساحت ۱۶۵ هکتار در حال آماده سازی است که بتوانیم بخش قابل توجهی از این صنایع را در این فاز مستقر کنیم.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، تصریح کرد: علاوه بر آماده سازی زیر ساخت های منطقه ویژه فناوری، جذب سرمایه گذار تولید گوشی های هوشمند بومی، تولید تجهیزات شبکه و ایجاد مراکز داده از دیگر برنامه های پیش بینی شده در جهت تحقق شبکه ملی اطلاعات در این منطقه است که بخشی از آن اجرایی شده و مابقی نیز در یک برنامه پیش بینی شده در حال انجام آن هستیم.
قنبرپور در بخش دیگری از سخنان خود به بهره مندی پیام از ظرفیت کارگو اشاره کرد و گفت: ایجاد و توسعه هاب هوایی صادرات و واردات محصولات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در پیام نیز از دیگر برنامه های پیش بینی شده است که در حال رایزنی برای اجرایی کردن آن با هدف تحقق اهداف شبکه ملی اطلاعات هستیم.
وی افزود: یکی دیگر از ظرفیت های منطقه ویژه، ظرفیت های ترانزیتی و گمرکی آن است که با مشارکت بخش خصوصی، فضاهای انبارش کالا در سال جاری افزایش قابل توجهی خواهد داشت و اراضی در نظر گرفته شده برای بخش لجستیک از سال جاری به سرمایه گذاران این حوزه واگذار می شود.

لینک کوتاه خبر: https://farasoonews.ir/yxuIgx