وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه انس با قرآن موجب سلامت نفس، انساندوستی و نوعدوستی می شود، گفت: توجه ویژه به قرآن در عرصه کار و تولید موجب اصلاح فرایندها و توسعه فعالیتهای این عرصه در کشور میشود.
به گزارش فراسو، آیین اختتامیه شانزدهمین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم ویژه جامعه کار و تولید امروز یکشنبه ۲۰ اسفندماه با حضور صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ حجتالاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی؛ محمد چکشیان، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مدیران و چهرههای قرآنی این وزارتخانه در مجتمع آدینه تهران برگزار شد.
مرتضوی در این مراسم با اشاره به اهمیت انس و پرداخت به قرآن و صورت توسعه فعالیتهای قرآنی در این وزارتخانه گفت: بسیار خرسندم که امروز در جمع شخصیتهای برجستهای قرار دارم که شیره جانشان را صرف آموزش، حفظ و تلاوت قرآن کریم نمودهاند و قطعا همه شما به برکات و اثرات معنوی انس با قرآن بیشتر از همه واقف هستید.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه انس با قرآن زمینه پیمودن راه را به سمت معبود سرعت میبخشد، اظهار کرد: انس با قرآن نگاه انسان را به مبدا و معاد تغییر میدهد. انس با قرآن سلامت نفس، انساندوستی و نوعدوستی را به ارمغان میآورد به همین جهت توجه ویژه به قرآن در عرصه کار و تولید موجب اصلاح فرایندها و توسعه فعالیتهای این عرصه در کشور خواهد شد.
او ضمن قدردانی از فعالان قرآنی جامعه کار و تولید گفت: به همت بلندتان مخصوصا بانوان بزرگواری که با همراه داشتن فرزندانشان در این محفل شرکت کردند درود میفرستم و به تلاش مضاعفتان افتخار میکنم.
مرتضوی با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان به عنوان ماه بهار قرآن گفت: در آستانه ماه رحمت خدای متعال هستیم. ماهی که خداوند رحمان اندک اعمال ما را مشمول خیر کثیر میکند و لذا خاشعانه و عاجزانه از خداوند رحمان طلب میکنم که توفیق دهد تا دولت کریمهای که تمام همتش صرف خدمت به ملت است، مشمول رحمت و توجه حضرتش قرار دهد و اگر توفیق یافتیم انشاءالله در لحظات خاص، این کوچکترین بنده را هم دعا کنید.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار: توسل به قرآن کریم موتور پیشران جامعه کار و تولید است
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از ۲۱۶ نفر راه یافته به مرحله کشوری شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی جامعه کار و تولید، در نهایت ۳۵ نفر برگزیده و تجلیل شدند.
محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه شانزدهمین دوره مسابقات قرآن جامعه کار و تولید، آغازی بر اتفاقات جدید در حوزه قرآن کشور است، اظهار کرد: امروز با طراحی و فضای جدیدی که به وجود آمده است، امیدواریم شاهد اتفاقات جدیدی در عرصه فعالیتهای قرآنی در حوزه کار و تولید باشیم.
وی اظهار کرد: از دو منظر نیاز است که جامعه کار و تولید به قرآن بپردازد، یک منظر انس با قرآن به عنوان کتاب زندگی است. به این معنی که قرآن را کتاب هدایت و زندگی خود قرار دهد و بر اساس آن حرکت کند. از منظر دیگر نیاز مضاعفی است که باید فرد به قرآن بپردازد به این دلیل که عناصر کار و تولید، موتور محرک صنعت کشور هستند و اگر آنها عناصر انگیزه و انرژی لازم را در مسیر کار و تولید داشته باشند، قطعا در این مسیر شاهد موفقیتهای بسیاری خواهیم بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: به همین جهت حتماً ما برای جامعه کار و تولید، اقدامات فرهنگی، اجتماعی و انگیزه بخش از جمله فعالیتهای قرآنی را مد نظر قرار دادهایم و معتقدیم برای این موارد باید وقت بیشتری گذاشت.
چکشیان با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ را سالی متفاوت در حوزه قرآن خواهیم داشت، گفت: از گستره کمی و کیفی مسابقات تا برنامه نهایی برای تدبر و انس با قرآن و همچنین برنامه ویژه فرزندان و حفظ موضوعی قرآن کریم و در نهایت شناسایی نخبگان قرآنی جامعه کار و تولید برای معرفی به جامعه از مهمترین اقدامات و برنامههای ما در سال آینده خواهد بود. این مسابقات یکی از روشهای شناسایی نخبگان قرآنی است لذا باید بتوانیم براساس آنها، سفیران قرآنی کار و تولید را در جامعه برای توسعه فعالیتهای قرآنی معرفی کنیم.
وی در ادامه به پویش قرآنی «مسطورا» و «زندگی با آیهها» به عنوان عملیات مشترک قرآنی همه نهادها و دستگاهها اشاره و اظهار کرد: امیدوارم همه ما به این پویش بپیونیدم و این اتفاق بزرگ را رقم بزنیم تا این جریان حرکتی برای افزایش و انس بیشتر جامعه کار و تولید با قرآن باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در این دوره از مسابقات حدود سه هزار نفر در سراسر کشور حضور داشتند، گفت: از این تعداد ۲۱۶ نفر برگزیده به مرحله کشوری راه پیدا کردند و در نهایت ۳۵ نفر برگزیده این دوره شدند.
چکشیان اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با انس با قرآن شاهد رشد همه جانبه کشور باشیم و در این زمینه تلاش کنیم تا بستری برای جامعهای رشدیافتهتر از دیروز و موفقتر را در پیش داشته باشیم.
دبیر اجرایی مسابقات قرآن وزارت کار: تعاون و ارتقای بهرهوری ثمرات انس با قرآن برای جامعه کار و تولید است
دبیر اجرایی مسابقات قرآن وزارت کار گفت: کمترین آثار انس با قرآن برای جامعه کار و تولید، کاهش اضطراب، صبوری در کار، همکاری، تعاون و ارتقای بهرهوری است.
بنابر این گزارش محمد آذرپناه، دبیر اجرایی مسابقات قرآن وزارت کار و سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران طی سخنانی با اشاره به مسابقات قرآن کریم در این وزارتخانه اظهار داشت: امروز در این محفل نورانی جمع شدیم تا از ستارگان درخشان جامعه کار و تولید که زندگی خود را با رنگ قرآن جاودانه کردند، قدردانی کنیم. البته تجلیل اصلی نزد صاحب اصلی یعنی خداوند متعال است و آنچه خدا بپذیرید ماندگار است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران افزود: با مصادف شدن بهار قرآن و بهار نوروز یک دوره شکوفایی و نورانی را برای جامعه کار و تولید در پیش خواهیم داشت.
آذرپناه افزود: انشاءالله با انس با قرآن که برای جامعه کار و تولید کمترین آوردهاش کاهش اضطراب و صبوری در کار، همکاری، تعاون و ارتقای بهرهوری است، همه تلاش کنیم تا یک قدم در این مسیر جلوتر برویم.
او تصریح کرد: در این دوره بیش از دویست نفر از برگزیدگان سراسر کشور حضور داشتند و این مسابقات از پنجشنبه شروع شد و امروز هم اختتامیه آن برگزار شد.
دبیر اجرایی مسابقات قرآن وزارت تعاون ابراز امیدواری کرد: انشاءالله همه ما خادمان جامعه کار و تلاش مشمول دعای خیر عزیزان قرآنی قرار بگیریم و در ادامه راه به سمت قله پیشرفتی که مقام معظم رهبری فرمودهاند، دست پیدا کنیم.
این دوره از مسابقات در رشتههایی از جمله قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء، حفظ دیگر اجزا و مفاهیم جلد بیست و ششم قرآن برپا شد و معرفی و اهدای لوح به برگزیدگان حسن ختام این برنامه بود.
خبرنگار: زهرا فرضی/