به گزارش فراسو، تولید ۲۵ هزار و ۷۴۶ میلیارد تومان حق بیمه تا پایان بهمن سالجاری با ۵۴ درصد رشد نسبت به مدت مشابه، حاکی از آن است که بنیان این شرکت خوشنام بر اساس مدیریتی توانمند بنا نهاده شده و دیوار عملکرد آن تا ثریا درست خواهد رفت.
عملکرد مالی رشتههای بیمهای در سند کدال، حاوی خبر خوش سود آوری کلیه رشته های فعال با پیشی گرفتن درآمد به خسارت پرداختی است.
بیمه آسیا بر خلاف تعدادی از رقبای خود بیشترین درآمد را با رقم ۸ هزارو ۱۹۴میلیارد تومان معادل ۳۲ درصد، از رشته ثالث اجباری کسب کرده است. در این فرایند با پرداخت ۵ هزار و ۳۴۲میلیارد تومان خسارت معادل ۳۴ درصد از کل،۲ هزارو ۸۵۲ میلیارد تومان به نفع شرکت شده که رشد ۴۲ درصدی حق بیمه تولیدی از محل صدور ثالث نسبت به مدت مشابه، بی تاثیر از ورود بیمه گذاران جدید نخواهد بود.
با گذر از رشتههای که کم و بیش بین آحاد مردم جا باز کرده و اهرم اجبار هم به حفظ بازار آنها کمک میکند، عملکرد بیمه آسیا در زندگی اندوخته دار و غیر اندوخته دار به عنوان رشتههای کم اقبال قابل توجه است. پیشی گرفتن معنا دار درآمد نسبت به خسارت، موفقیت سیاست گذاری این شرکت بیمهای در کشف و البته تصاحب بازارهای بکر و دست نخورده را به رخ می کشد. تولید ۹۱۹ میلیارد تومان حق بیمه زندگی اندوخته دار در مقابل خسارت پرداختی ۳۴۸ میلیارد تومانی و ۸۰۶ میلیارد تومان زندگی غیر اندوخته دار با ۳۵۹ میلیارد تومان خسارت، داستان زندگی آسیاست.
در میان زنجیره رشتههای بیمهای، مهندسی، نفت و انرژی و حوادث در مجموع با ۸۲۱ میلیارد تومان در آمد در مقابل خسارت ناچیز، خوبهای این جمع را تشکیل داده و لبخندی از مدیریت ریسک دارند.