نشست هم اندیشی با موضوع محصولات متنوع و بدون گلوتن شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) برگزار شد.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، محمد علی کارگر مطلق معاون تحقیق و توسعه و هماهنگی تولید شرکت صنایع شیر ایران در این نشست ابراز امیدواری کرد دغدغههای بیماران مبتلا به سلیاک و خانوادههای آنان به واسطه تولید محصولات لبنی بدون گلوتن در مجموعه صنایع شیر ایران و با برند معظم «پگاه» بتواند در راستای مسؤولیت اجتماعی این مجموعه، بخشی از آلام این بیماران را بزداید و به سلامت این بیماران در طول زندگی و در کنار خانواده هایشان کمک کند.
دکتر شهبازخانی رئیس انجمن کشوری حمایت از بیماران سلیاکی نیز ضمن قدردانی از مجموعه صنایع شیر ایران در زمینه حمایت ها و تولید محصولات بدون گلوتن، گفت: سلیاک یک بیماری مرموز و پیچیده بوده و متاسفانه در بسیاری از موارد تشخیص این بیماری به سختی صورت میگیرد و زمانی بیماری محرز میشود که بخشهای زیادی از پرزهای روده به صورت برگشت ناپذیری آسیب خوردهاند، بنابراین آگاهی درباره پیشگیری از این بیماری در سطوح عمومی و سطوح پزشکی از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی همچنین گفت: انجمن حمایت از بیماران سلیاکی ایران به همت اعضای گروه سلیاک پژوهشکده گوارش و کبد بیمارستان شریعتی فعالیت خود را آغاز نموده و این انجمن تلاش همه جانبه ای را در راستای تامین رفاه بیماران سلیاکی از طرق مختلف از جمله تلاش در جهت ایجاد ارتباط با دستگاههای مربوط جهت فراهم آوردن شرایط مناسب رفاهی بیماران سلیاک و همکاری، هماهنگی و تشویق کارخانجات و شرکتهای مربوطه برای تهیه و توزیع فرآورده های فاقد گلوتن، انجام می دهد.
بیماری سلیاک یک بیماری تغذیه ای مزمن است که باعث ایجاد اشکال در جذب مواد مغذی می شود و معمولا سایر اعضاء خانواده بیماران مبتلا به سلیاک نیز مستعد این بیماری هستند.
شایان ذکر است این نشست با حضور مهناز خدایی مسول پروژه تولید محصولات بدون گلوتن (صنایع شیر ایران) و دکتر کتابدار از اعضای انجمن در دفتر مرکزی صنایع شیر ایران، برگزار شد.