ابراهیم قاسم پور فرماندار شهرستان خلیل آباد در ابتدای مراسم راه اندازی معاملات کشمش سبز قلمی در بورس کالای ایران گفت: با وجود حجم بالای تولید انواع محصولات کشاورزی در خراسان رضوی و شهرستان خلیل آباد، اما کماکان بزرگترین دغدغه کشاورزان، موضوع فروش محصول است. در بازار کشمش، سود اصلی تولید به سبد اقتصادی بهره برداران و باغداران نمی رسد و درصدد هستیم با ورود این محصول به بورس کالا، رفته رفته مشکل فروش کشمش و حمایت از کشاورزان را رفع کنیم.
به گزارش فراسو به نقل از کالاخبر؛ وی اظهار داشت: کشمش یکی از کالاهای کشاورزی ارزآور کشور است و شهرستان خلیل آباد به عنوان قطب تولید انگور در شرق کشور و ۱۲ هزار بهره بردار، ۱۰۰ هزار تن انگور و ۲۰ هزار تن کشمش تولید می کند.
قاسم پور اظهار داشت: با ورود کشمش سبز قلمی خلیل آباد به بورس کالای ایران، رفته رفته کشاورزان بر مبنای میزان تقاضای درج شده در بورس، تولید خود را تنظیم می کنند و از آن مهم تر، استاندارد تولید محصول نیز افزایش می یابد چراکه در بورس کالا محصول براساس استانداردی مطلوب عرضه و معامله می شود.
پس از کشمش، پسته، انار و انگور خلیل آباد به بورس می آید
وی با بیان اینکه به کمک بورس کالا شاهد افزایش سطح درآمد بهره برداران کشمش شهرستان خلیل آباد خواهیم بود، گفت: شفاف سازی در مبادلات، کنار رفتن واسطه ها و کمک به رشد تولید استاندارد کشمش از جمله مزایای ورود کشمش به بورس کالا است و مسوولان و کشاورزان خلیل آباد این نوید را می دهند که پس از شروع معاملات موفق کشمش، سه محصول مهم پسته، انار و انگور خلیل آباد نیز در بورس کالا عرضه شوند تا از کانال بورس شاهد رونق اقتصادی شهرستان باشیم.
فرماندار شهرستان خلیل آباد در پایان اظهار داشت: هدف گذاری ما در حوزه رونق معاملات کشاورزی در بورس کالا به بازگشت مهاجران شهرستان و مجال پیدا کردن نخبگان بخش کشاورزی برای حضور در بازاری رقابت پذیر است که امیدواریم به زودی با تلاش همه مدیران مرتبط، شاهد رونق معاملات کشاورزی در بورس کالا باشیم.