مدیر کل توسعه سرمایه انسانی شرکت ملی پست گفت: مجازی شدن آموزشهای ضمن خدمت کارکنان، کاهش ۴۰ درصدی هزینهها و بهبود صد در صدی عملکرد حوزه آموزش را به همراه داشته است.
به گزارش فراسو به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پست، مریم ساعتچی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و ضرورت کاهش تجمعات، افزود: آغاز طرح تحول و اجرای ستاپ در شبکه پستی و تمرکز بر بهبود کیفیت و شاخصهای تامین رضایت مشتریاناز سال گذشته، نیازمند ارایه آموزش های تخصصی برای کارکنان بود اما به دلیل همهگیری ویروس کرونا، مجبور به تغییر نحوه ارایه این آموزش ها و مجازیکردن دورهها شدیم که البته با نتایج مثبتی همراه شد.
وی استقبال کارکنان از مجازیشدن آموزشهای تخصصی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: افزایش ۳۷ درصدی نرخ مشارکت از ابتدای سال تاکنون، نشانگر این استقبال است.
او راهاندازی پرتال اختصاصی آموزش به آدرس https://training.post.ir را از دیگر اقدامات موثر اداره کل توسعه سرمایه انسانی به منظور ارتقا دانش تخصصی کارکنان شبکه پستی یاد کرد و افزود: به همین منظور، ۵۰ نفر از همکاران واجد شرایط به مرکز آموزش دولتیمعرفی شدند تا ضمن گذراندن دورههای مربوطه و دریافت گواهینامه صلاحیت عمومی تدریس، آماده ارایه آموزشهای تخصصی به کارکنان شوند.
ساعتچی، ایجاد کانال اشتراک دانش با هدف آموزش و اشتراک اطلاعات، تشریک مساعی و مدیریت دانشکارکنان، به روز رسانی و ایجاد نسخه موبایلی سامانه آموزشی کارکنان (جام) به آدرس https://jaam.training.post.ir و برگزاری دوره های عمومی به صورت کاملا رایگان و دورههای تخصصی با استفاده از توان داخلیهمکاران شبکه را از دیگر اقداماتی ذکر کرد که به منظور بهبود سطح آموزش کارکنان انجام شده است.
وی افزود: دورههای آموزشی کانون تربیت مدیران آینده به صورت آفلاین در بستر سامانه آموزش الکترونیکی با همکاری دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات وایجاد گروه مجازی مربیان آموزشی شرکت به منظور اشتراک گذاری مباحث آموزشی وتجارب مفید آنان نیز از دیگر برنامههایی است که در راستای تقویت دانش و مهارت کارکنان انجام شده است.
مدیر کل توسعه سرمایه انسانی شرکت ملی پست با اشاره به زیرساختهای مناسب آموزش الکترونیکی که از سال گذشته فراهم شده است، افزود: ارایه آموزش مجازی براساس استانداردهای فنی قابل قبول در شرکت ملی پستاز سال ۹۸ آغاز شد و این موضوع توانست نقش مهمی در کسب رضایت نسبی همکاران، مربیان آموزشی و بهبود کیفیت خدمات ایفا کند. به طوری که در حال حاضر، شاهد ارایه صد در صدی دروس آموزشی در فضای الکترونیکی هستیم.
وی به یادگیری از طریق شبکههای اجتماعی و تمایل به ارایه مطالب آموزشی به این شیوه اشاره کرد و اظهار داشت: از سال گذشته آموزش در بستر شبکههای اجتماعی نیز مدنظر قرار گرفت و بر اساس آن، سامانه lms در راستای تسهیل هر چه بیشتر ارتقا دانش تخصصی کارکنان راهاندازی شد.
او تدوین برنامه آموزشی با توجه به اصلاح ساختار سازمانی و سنجش اثربخشی دورههای آموزشی در چهار سطح واکنش، یادگیری، رفتار و ارزیابی نتایج را از دیگر برنامههای اداره کل توسعه سرمایه انسانی عنوان کرد که به زودی اجرایی خواهد شد.